Over Ons - Dé specialist in bedrijfsvloeren | Vekavloeren

Wie, Waar en Hoe zijn we

Wij zijn specialist op het gebied van vloeistofdichte vloeren. Ons specialisme komt tot uiting in de retail, horeca, zorg, sport, industrie en automotive branche. Wij zijn vakbekwaam, professioneel, betrouwbaar en persoonlijk.

Ons doel

Wij realiseren hoogwaardige vloeistofdichte bedrijfsvloeren. Al onze tijd en energie wijden wij aan service en kwaliteit, zodat u als klant volledig wordt ontzorgt. Ons doel is om efficiënt te werken en constant te blijven innoveren. Deze tegenpolen zien wij als uitdaging, die wij graag aangaan, waarbij de klant altijd centraal blijft staan. Wij hebben zowel als advies als installatie in eigen beheer, u heeft hierdoor één aanspreekpunt wanneer het gaat om uw vloer. 

Ons doel resulteert in twee kernproducten: PVC tegels met lasnaden en de naadloze gietvloeren. Voor elk systeem hebben wij één hoofdleverancier.

WALA

WALA is dé naam wanneer men het heeft over vloeistofdichte PVC bedrijfsvloeren. Deze vloer is opgebouwd uit losse PVC tegels die door middel van lasnaden aan elkaar worden gelast. De kans is groot dat u al eens op deze iconische vloer heeft gestaan. Wij zijn dan ook overal te vinden. WALA landers is onze hoofdproducent zij staan voor kwaliteit en degelijkheid. Vekavloeren is dan ook trots om exclusief distributeur en installateur te zijn van dit merk.

Arturo

Arturo, onderdeel van Uzin Utz Groep, is onze hoofdleverancier van Gietvloeren. Gietvloeren zijn naadloze vloeren die gegoten worden op een bestaande ondergrond met een dikte van 1 tot 5 millimeter. Arturo staat bekend om hun uitdagende ontwerpen, kwaliteit en unieke uitstraling van gietvloeren. De eigenschappen van het product zijn belangrijk, daarnaast wordt het eindresultaat bepaald door de hand van de meester.

Inspiratie nodig? bekijk onze social media

 

 

Passen wij bij u? dan komen wij graag langs  op locatie om de vloer in te meten en u zo goed mogelijk te adviseren in uw vloeroplossing. Tevens kan er dan een vrijblijvende kloppende offerte worden opgesteld zodat u ook een prijsindicatie heeft.