Dé #1 Sportvloer: Slijtvast, vloeistofdicht en ergonomisch | Vekavloeren

Vekavloeren voor sportvloeren

Een vloer geschikt voor kantines, fitneszalen, kleedkamers, duckouts, sportvelden, schaatsbanen, dojo’s, materialenhokken, doucheruimtes.

Sport is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan sportvloeren zijn divers. Bij een honkbalvereniging moet alles hufter proof zijn, zelfs de vloer. In de voetbalkantine moet de vloer gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden na een gezellige derde helft. Bij de fysio speelt ergonomie een belangrijke rol in het herstel van het lichaam. In de kleedkamers wil men een vloer hebben die goed geïsoleerd is, tevens moet deze hygiënisch zijn. Kortom een op hoop uiteenlopende redenen om te kiezen voor een bepaald type vloer. Vekavloeren heeft ideale sportvloeren die aan al deze eisen voldoet, de Veka Original

De voordelen van een sportvloer van Vekavloeren

Een Veka Original is een PVC vloer die in een zeer korte tijd gelegd kan worden. Zodat het sporten niet wordt geremd. Naast dit voordeel zijn er nog een aantal andere voordelen wat dit systeem een van de beste sportvloeren maakt:

  • Volledig vloeistofdicht                                 
  • Slijtvast en zwaar belastbaar    
  • Antislip                                                        
  • Geluiddempend 
  • Ergonomisch verantwoord                       
  • Duurzaam                          
  • Eenvoudig schoon te maken       

Dit alles zorgt ervoor dat fysiotherapeuten, sportinstructeurs, sportmannen en vrouwen vrij zijn van zorgen wanneer het gaat om de vloer.

Bekijk onze afgeronde projecten!

fitness vloer
sportvloeren
kleedkamer vloer
sportvloer

De unieke uitstraling van Vekavloeren

De Veka Original is in verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt de uitstraling eenvoudig combineren met de rest van uw interieur. Zo kunt u kiezen uit de basiskleuren zwart, antraciet en grijs. De lasnaden, waarvan de PVC vloer is voorzien, bieden wij aan in 50 verschillende kleuren. U kunt deze kleuren ook functioneel gebruiken en door de kleuren bijvoorbeeld een bepaald gebied aanduiden of een looproute visualiseren. Welke kleur sportvloer past er binnen uw vereniging?

De beste kwaliteit

Wij van Vekavloeren vinden efficiëntie en kwaliteit essentieel. Wij zorgen er graag voor dat wij u als klant volledig helpen bij de sportvloer naar uw wens. Hierbij richten we onze aandacht op innovatie en streven we altijd naar efficiënt werken. Naast advies, kunt u ook voor de installatie van uw sportvloer bij ons terecht. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoekt u een sportvloer die aan de eisen van uw vereniging voldoet en een unieke uitstraling heeft? De Veka Original (PVC vloer) biedt u tal van voordelen. In korte tijd leggen wij uw vloer in uw kleedkamer, fitnesszaal, schaatsbaan of op uw sportveld. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze sportvloer voor uw vereniging? U kunt ons altijd telefonisch 010-4374170 of via de mail (info@vekavloeren.nl) bereiken. Ook kunt u het contactformulier invullen. Ervaar de voordelen van de sportvloer van Vekavloeren!

Inspiratie nodig? bekijk onze social media

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in