Dé #1 Garagevloer: Stootvast, vloeistofdicht en chemisch bestand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vekavloeren voor garagevloeren

Een vloer geschikt voor garages, showrooms, autodealers en werkplaatsen.

De automotivebranche is één van de branches waar veel wordt gevraagd van de vloer. De eisen die gesteld worden aan garagevloeren zijn dan ook divers. Een vloer mag niet beschadigen wanneer tientonners eroverheen rijden. Tevens moeten automonteurs kunnen werken zonder gebruik sporen achter te laten met het sleutelen. Verder moet de ondergrond comfortabel zijn zodat ergonomisch gewerkt kan worden. Een showroom heeft weer een hele andere functie. Zo moet de vloer net en strak zijn want deze draagt bij aan de verkoop. Kortom een hoop wensen om rekening mee te houden. Voor al deze wensen heeft Vekavloeren de ideale garagevloeren: een Veka Original.

Voordelen van een goede garagevloer

Een Veka Original is een PVC vloer die in een zeer korte tijd gelegd kan worden. Hierdoor hoeft u niet lang dicht met uw bedrijf wat aanzienlijk scheelt in kosten. Naast dit voordeel zijn er nog een aantal andere voordelen wat dit systeem een van de beste garagevloeren maakt:

 • Volledig vloeistofdicht                                                     
 • Slijtvast 
 • zwaar belastbaar
 • Antislip                                                                             
 • Geluiddempend
 • Ergonomisch verantwoord                                             
 • Duurzaam
 • Voldoet aan Arbowetgeving 
 • Voldoet aan milieu eisen                                                   
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën
 • Professionele uitstraling.

Dit alles zorgt ervoor dat u, uw werknemers en uw klanten vrij zijn van zorgen wanneer het gaat om de vloer. Bij Boogert service wordt dagelijks aan nieuwe zwaar gewichten gewerkt. De beste autodealers kiezen voor onze vloer vanwege de professionele uitstraling. Zelfs bij AMG performance center in Nederland ligt een Veka Original. Bekijk onze afgeronde projecten!

 

Vekavloeren biedt uitstraling en functionaliteit!

Het komt vaak voor dat de tegels worden gekozen voor hun functionaliteit, wat natuurlijk een legitieme reden is. U zit echter ook gebakken bij Vekavloeren wanneer u kiest voor een professionele en mooie uitstraling. Er zijn namelijk genoeg kleurmogelijkheden om u hierin te voorzien. Er zijn drie basiskleuren: zwart, antraciet en grijs. Daarnaast wordt het vloersysteem voorzien van lasnaden, waarin u de keuze heeft uit meer dan 50 kleuren. U kunt meerdere kleuren combineren om een looproute te creëren, wat garages vaak overzichtelijker maakt!

Onderhoud van garagevloeren

De expertise van Vekavloeren rijkt verder dan het leggen van garagevloeren. Ook op het gebied van onderhoud kunt u bij ons terecht. Garagevloeren hebben namelijk te maken met zware belastingen en kunnen snel beschadigen, smerig of lelijk worden. De mate waarin uw vloer bevuild wordt is dan ook bepalend voor het schoonmaakadvies. Wanneer u dagelijks met olie werkt op de werkplaats moet uw vloer hier vaak de tol voor betalen. Daarom is het belangrijk dat u de garagevloer zo goed mogelijk onderhoudt. Gelukkig bieden wij hiervoor een oplossing: de Vekacleaner. Met de Vekacleaner is het mogelijk om uw vloer in uitstekende staat te houden!

Heeft u een garagevloer nodig?

Wanneer u uw garagevloer laat leggen door Vekavloeren bent u ervan verzekerd dat de vloer door ervaren vakmensen wordt aangebracht. Op deze wijze bewerkstelligen wij succesvolle resultaten die in lijn liggen met uw verwachtingen en wensen. Wilt u een garagevloer laten leggen? Probeer het eens met Vekavloeren!

Inspiratie nodig? bekijk onze social media

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in