PVC Kliktegels

Gemakkelijk en snel zelf te installeren

Het kliksysteem is een vloersysteem dat u zelf legt in een zeer korte tijd. Voor het installeren is er geen voorbewerking nodig van de ondervloer. Het systeem bestaat uit losse pvc tegels die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. Dit alles scheelt aanzienlijk in tijd en daardoor in kosten, kortom de perfecte  doe-het-zelf vloer. Het systeem komt in twee varianten de 6mm en de 15mm HD. 

Er zijn drie basiskleuren waarin de kliktegels worden geleverd: zwart, antraciet en grijs. Bij een bestelling van meer dan 150 m² is het mogelijk om de tegels in elke RAL kleur te leveren. Net als bij het Veka Original systeem heeft het klik systeem diverse accessoires.

Het doe-het-zelf systeem is snel te leggen daarnaast heeft het nog veel andere voordelen:

  Slijtvast                                    ✓  Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën

  Duurzaam                               ✓  Zwaar belastbaar             

  Antislip                                       Ergonomisch verantwoord                               

  Geluiddempend                         Eenvoudig schoon te maken        

Installatie PVC Kliktegel

Het kliksysteem is vrij eenvoudig te installeren, zelfs zonder technische voorkennis is het mogelijk om deze te realiseren. Bij het leveren wordt een legadvies verstrokken. In het algemeen adviseren wij om vanuit een hoek te beginnen met het leggen en zo tegel voor tegel in elkaar te klikken. Een handige tip is om een rubbere hamer te gebruiken bij het installeren. Op deze manier krijgt u een strak resultaat.

PVC Kliktegel (6mm)

PVC Kliktegel HD (15mm)

Kleuren

De kliktegels worden vaak gekozen vanwege hun toepassing ipv uitstraling. Mocht uitstraling wel een belangrijke rol spelen dan zijn er genoeg mogelijkheden op het gebied van kleur. De drie basiskleuren zijn zwart, grijs en antraciet. Bij een bestelling van 150 m² kan er in elke RAL kleur worden geproduceerd.

Accesoires

Het Veka kliksysteem heeft diverse accessoires om te zorgen dat de vloer een strakke afwerking heeft. Diverse oplooptegels en hoekstukken die leverbaar zijn in dezelfde kleur als de kliktegels.

Offerte aanvragen

De prijs van een vloer is sterk afhankelijk van de grootte, kleur en design. Heeft u interesse in een Veka Klikvloer vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.