Kunststof gietvloeren

Een kunststof gietvloer voor een fraaie professionele uitstraling

Kunststof gietvloeren zijn naadloze vloeren die in meerdere lagen worden aangebracht op een bestaande ondervloer. Een kunststofvloer kan rust creëren of een ruimte eruit laten springen, afhankelijk van het ontwerp en het aantal kleuren dat wordt gebruikt.

De kunststof gietvloer is opgebouwd uit 5 lagen en deze worden vloeibaar aangebracht op uw bestaande ondervloer. In het mengsel kan gekozen worden voor een monokleur of meerdere kleuren. De toplak kan mat of glimmend zijn, wat voor een groot gedeelte het eindresultaat bepaalt. Na uitharding van alle lagen ontstaat er een uniek vloersysteem.

De uitstraling staat bij een kunststof gietvloer centraal, daarnaast zijn er nog andere voordelen:

  Duurzaam                                       Toepasbaar met vloerverwarming 

  Volledig vloeistofdicht                     Volledig naadloos 

  Slijtvast en krasbestendig               UV bestendig             

  Zwaar belastbaar                            Natuurlijke materialen  

  Eenvoudig schoon te maken           Eenvoudig in onderhoud  

  Bestand tegen chemicaliën             Oplosmiddelvrij en emissiearm  

Kleuren

De kunststof gietvloeren wordt in 5 lagen aangebracht. Wanneer er gekozen wordt voor een monokleur dan zijn er meer dan 50 varianten waarin de vloer gegoten kan worden. Door kleuren met elkaar te combineren is het aantal ontwerpen eindeloos. Daarnaast zijn er ook nog mogelijkheden om vormen, lijnen of zelfs uw logo in de vloer te laten gieten

Offerte aanvragen

De prijs van een vloer is sterk afhankelijk van de grootte, kleur en design, ondervloer en bovenal de functie van de vloer. Heeft u interesse in een Veka Gietvloer vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.