Wala vloeren: De ideale vloeistofdichte vloerafwerking door Vekavloeren

WALA en Vekavloeren

Vekavloeren realiseert hoogwaardige vloeistofdichte WALA vloeren voor in de retail, horeca, zorg, sport, industrie en automotive branche. Wij zijn vakbekwaam, professioneel, betrouwbaar en persoonlijk.

Wij zijn exclusief distributeur en installateur van Walter Landers GmbH (WALA).  WALA is onze producent voor PVC tegels, zij staan voor kwaliteit en degelijkheid.  Zij hebben hun naam gevestigt in de wereld van vloeren. Wanneer iemand spreekt over WALA vloeren, dan gaat het over PVC vloeren met lasnaden.

De installatie van Wala vloeren

Vekavloeren installeert dit vloersysteem dat bestaat uit losse WALAstic tegels. Deze worden vol verlijmd aan de ondervloer, d.m.v. 2k-Polyurethaan lijm. Daarna wordt de liplas onderling verbonden d.m.v. koudlasmiddel en vervolgens aan de bovenzijde thermisch aan elkaar gelast. Hierdoor is de vloer vloeistofdicht. Dit systeem, de complete vloer, wordt Veka Original genoemd.

Wij hebben  zowel advies als installatie in eigen beheer. Hierdoor  heeft u één aanspreekpunt en volledige garantie op het gehele systeem. Mocht u dit interessant vinden dan komen wij graag langs  op locatie om de vloer in te meten en u zo goed mogelijk te adviseren in uw vloeroplossing. Tevens kan er dan een vrijblijvende kloppende offerte worden opgesteld zodat u ook een prijsindicatie heeft.

Kleuren en accessoires

WALA vloeren worden vaak gekozen vanwege hun toepassing i.p.v. uitstraling. Mocht uitstraling wel een belangrijke rol spelen dan zijn er genoeg mogelijkheden op het gebied van kleur.  De tegels zijn in elke RAL kleur leverbaar. Het systeem wordt voorzien van lasnaden die in meer dan 50 kleuren worden aangeboden. Door deze twee elementen te combineren is het mogelijk om elke vloer een unieke uitstraling te geven. Bekijk de kleuren.

Het vloersysteem kan op meerdere manieren worden afgewerkt. Er zijn diverse accessoires zoals holplinten, oplooptegels en zelfs traptreden. Alle accessoires van het systeem vindt u hier

Wij komen graag met u in contact

Heeft u een vraag over een vloer, de toepassing ervan of wellicht wilt u dat wij meedenken over uw vloeroplossing. Vekavloeren staat voor u klaar. U kunt ons bereiken op drie manieren:

via de mail: info@vekavloeren.nl

VIa de telefoon 010-4374170 

of u kunt uw vraag stellen via ons contactformulier.  

Inspiratie nodig? bekijk onze social media