Wala vloeren kleuren mooi door tegel en lasnaad te combineren.

Kleuren van Wala

De standaard Wala vloeren kleuren zijn Zwart, antraciet en grijs. Deze worden vaak toegepast omdat dit systeem een duurzame oplossing is welke snel geïnstalleerd kan worden. Vaak is het zo dat de Wala vloeren kleuren daarom een minder belangrijke rol speelt. Mocht de uitstraling wel belangrijk zijn, dan zijn er genoeg mogelijkheden voor een unieke uitstraling.

Naast de basis Wala vloeren kleuren is het mogelijk bij een oppervlakte van 150 m² ook andere kleuren te produceren. Van bekende kleuren zoals rood, groen, geel en blauw tot paars, turquoise en zelfs pastel kleuren. Iedere RAL kleur kan worden verwerkt in Wala vloeren.

Kleur lasnaden en structuren

Wala vloeren zijn volledig vloeistofdicht wanneer deze worden afgelast met lasnaden. De lasnaden komen in 50 kleuren waardoor het mogelijk is om de PVC tegels te lassen in dezelfde of contrasterende kleur. Door tegel en  lasnaad te combineren is het mogelijk om elke vloer een unieke uitstraling te geven waardoor Wala. vloeren kleuren.

Naast uitstraling kan kleur ook een functionele rol vervullen. Het gebruik van meerdere kleuren in Wala vloeren kan worden toegepast om meerdere ruimtes met elkaar te verbinden,  een gebied te markeren of looproutes aan te duiden.

De PVC tegels komen in twee soorten structuren. Beide hebben een ander uiterlijk en antislip waarde. De GL (R10) en de GR (R12). Zodat in elke branche er veilig gewerkt kan worden op de vloer.

Kliktegels

Naast de verlijmde PVC vloer heeft Wala ook kliktegels. De PVC kliktegels vormen een vloersysteem dat u zelf legt in een zeer korte tijd. Voor het installeren is er geen voorbewerking nodig van de ondervloer. Het systeem bestaat uit losse pvc tegels die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. Dit alles scheelt aanzienlijk in tijd en daardoor in kosten, kortom de perfecte doe-het-zelf vloer. Het systeem komt in twee diktes de 6mm en de 15mm.

Ook bij de kliktegels zijn er drie basiskleuren waarin wordt geleverd: zwart, antraciet en grijs. Bij een bestelling van meer dan 150 m² is het mogelijk om de tegels in elke RAL kleur te leveren. Het klikvloersysteem heeft meerdere accessoires zoals oplooptegels en hoekstukken.

De laatste optie om te differentiëren kan met een complete HD print op uw kliktegels. Hierdoor heeft u een unieke vloer inclusief de oploop en hoekstukken.

Wij komen graag met u in contact

Heeft u een vraag over een vloer, de toepassing ervan of wellicht wilt u dat wij meedenken over uw vloeroplossing. Vekavloeren staat voor u klaar. U kunt ons bereiken op drie manieren:

via de mail: info@vekavloeren.nl

VIa de telefoon 010-4374170 

of u kunt uw vraag stellen via ons contactformulier.  

Inspiratie nodig? bekijk onze social media