Wala vloeren accessoires - voor de perfecte afwerking van een Wala vloer

Wala vloeren accessoires

Het systeem van Wala onderscheidt zich van soortgelijke vloersystemen op het gebied van kwaliteit. Het is mogelijk om de vloer op maat te maken en precies om hoeken, bochten en putten aan te laten sluiten. Naast deze mogelijkheden zijn er verschillende accessoires om dit een compleet vloersysteem te maken. Er zijn vijf typen Wala. vloeren accessoires.

  • Plinten
  • Oplooptegels
  • Trapvormen
  • Aluminium afwerkprofielen
  • RVS putdeksels

Plinten

De meest gekozen Wala vloeren accessoires zijn de plinten. De plinten zorgen ervoor dat de stijl van uw vloer kan worden doorgezet tot aan de muur. Er zijn drie typen plinten de holplint, de hoekplint en de rechte plint.

Oplooptegels

De tegels van Wala zijn 6 mm of 10 mm dik. Om te zorgen dat dit systeem goed oploopt kan er gekozen worden om oplooptegels toe te passen. Deze lopen van 2 mm tot de dikte van de aanliggende tegels. Deze Wala vloeren accessoires worden voornamelijk toegepast in magazijnen, loodsen en Retailwinkels.

Trapvormen

Een antislip vloer is top om op te werken, met bijpassende trapvormen is zelfs de trap voorzien van een antislip laag. De traptegels hebben alle eigenschappen die uw vloer ook heeft. Met deze Wala vloeren accessoires verlengt u in wezen u de kwaliteit tot over de trap.

Wij komen graag met u in contact

Heeft u een vraag over een vloer, de toepassing ervan of wellicht wilt u dat wij meedenken over uw vloeroplossing. Vekavloeren staat voor u klaar. U kunt ons bereiken op drie manieren:

via de mail: info@vekavloeren.nl

VIa de telefoon 010-4374170 

of u kunt uw vraag stellen via ons contactformulier.  

Inspiratie nodig? bekijk onze social media

Aluminium afwerkprofielen & RVS putdeksels

Naast de PVC afwerkingen zijn er ook aluminiumprofielen en RVS putdeksels. Deze geven een luxe uitstraling aan uw vloer. Deze strips zijn breed toepasbaar van traptreden tot aan hoekjes in professionele keukens. Om de afvoer mooi weg te werken worden dikwijls RVS putdeksels geïntegreerd in de vloer. Uit de PVC vloer wordt dan een vlak uitgesneden zodat de put op dezelfde hoogte ligt als de vloer. Een mooie integratie van een RVS deksel vindt u hieronder.