Veka Coating: Snel, Gemakkelijk en goed in onderhoud | Vekavloeren

Veka Coating

Geurloze en sneldrogende coating geplaatst binnen één á twee dagen

Een coating is een functionele vloerafwerking waarbij de uitstraling een minder grote rol speelt. Zo wordt deze vaak aangebracht bij industriële toepassingen zoals garagesmagazijnen en distributiecentra en vele andere industriële toepassingen. Zeker vanwege de voordelen zoals een aantrekkelijk prijs, de snelheid en gemakkelijkheid van aanbrengen. Maar ook als u kiest voor een industriële look en feel van de vloer is een Veka Coating een perfecte oplossing bijvoorbeeld in een restaurant of een winkel. De vloer is een dunne toplaag welke over u bestaande vloer, mits egaal/vlak, heen kan worden gebracht. Zeker een ideale afwerking voor een betonnen of cement dekvloer. Vekavloeren komt graag bij u kijken om u van een gedegen advies te voorzien.

Onderhoud
Voor een Veka Coating vloer gelden dezelfde normen voor schoonmaak en onderhoud als voor een Veka Gietvloer. Dit betekend gemakkelijk en snel schoon te maken en goed te onderhouden.

Eigenschappen

 Aantrekkelijk geprijsd
✓  Geurloos en sneldrogend
 Snel te plaatsen
 Eenvoudig in schoonmaak en onderhoud
 Slijtvast en bestand tegen hoge druk
 Compleet Naadloos
 Geschikt voor meerdere toepassingen
 Eventueel beschikbaar in antislip

Wij komen graag met u in contact

Heeft u een vraag over een vloer, de toepassing ervan of wellicht wilt u dat wij meedenken over uw vloeroplossing. Vekavloeren staat voor u klaar. U kunt ons bereiken op drie manieren:

via de mail: info@vekavloeren.nl

VIa de telefoon 010-4374170 

of u kunt uw vraag stellen via ons contactformulier.  

Inspiratie nodig? bekijk onze social media