Dé #1 Retailvloer: Antislip, geluiddempend en slijtvast | Vekavloeren

 

 

 

 

 

 

 

 

Vekavloeren voor retailvloeren

Een vloer geschikt voor modehuizen, bloemisten, supermarkten, viswinkels, bakkerijen, tuincentra, kappers…

Retail is één van de branches waar de vloer zowel voor als achter de toonbank een belangrijke rol speelt. De eisen die gesteld worden aan retailvloeren variëren enorm. In een bakkerij of viswinkel moet de omgeving hygienisch en schoon zijn met een stabiele ondergond. Terwijl bij een fietsenmaker zoals Shimano, vloeistofdichtheid en ergonomie doorslaggevend zijn. Winkelend publiek kijkt als eerste naar uitstraling en daar is de vloer een onderdeel van. Kortom elke retailer heeft andere wensen. Vekavloeren heeft retailvloeren die aan al alle eisen voldoen, de Veka Original.

Een Veka Original is een PVC vloer die in een zeer korte tijd gelegd kan worden. Hierdoor hoeft u niet lang dicht met uw bedrijf wat aanzienlijk scheelt in kosten. Tevens is het mogelijk strakke ontwerpen te maken zodat uw vloer opvalt of juist op de achtergrond blijft. Naast deze voordelen zijn er nog een aantal andere voordelen wat dit systeem een van de beste retailvloeren maakt:

  • Volledig vloeistofdicht                                                               
  • Slijtvast en zwaar belastbaar
  • Antislip                                                                                       
  • Geluiddempend
  • Ergonomisch verantwoord                                                       
  • Duurzaam
  • Conform  HACCP
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën.

Dit alles zorgt ervoor dat u, uw werknemers en uw klanten vrij zijn van zorgen wanneer het gaat om de vloer. Vele retailers werken op deze retailvloeren. De mooiste supermarketen zijn voorzien van een Veka Original. Zelfs bij de hipste bakkerijen ligt een Vekavloer tot aan de toonbank.

Bekijk onze afgeronde projecten!

Uitstraling

De tegels van een Veka Original worden vaak gekozen vanwege hun toepassing ipv uitstraling. Mocht uitstraling wel een belangrijke rol spelen dan zijn er genoeg mogelijkheden op het gebied van kleur. er zijn drie basiskleuren: zwart, antraciet en grijs. Het systeem wordt voorzien van lasnaden, die in meer dan 50 kleuren worden aangeboden. Door deze twee elementen te combineren is het mogelijk om elke vloer een unieke uitstraling te geven. De kleur kan naast uitstraling ook functioneel zijn. Zo kunnen twee soorten tegels een bepaald gebied markeren of worden meerdere kleuren lasnaden gebruikt voor looproutes. Meer voorbeelden van kleuren klik hier!

Inspiratie nodig? bekijk onze social media

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in