Vloeistofdichte vloer van perfecte kwaliteit | Vekavloeren

Vloeistofdichte vloer

Veka Original™/ WALA®

Vloeistofdichte vloer

Vloeistofdichte vloer

Veka Original™/ WALA®

Vloeistofdichte vloer

De juiste vloer geschikt voor iedere branche!

Een vloeistofdichte vloer is op verschillende manieren te verkrijgen. Denk aan een snel en gefaseerd te installeren tegelvloer of een prachtige gietvloer met kleuren en designs. Voor iedere toepassing is een andere vloersysteem het best geschikt. Vekavloeren heeft verschillende vloeistofdichte vloeren die elk volledig worden afgewerkt voor een volledig vloeistofdichte werking. Al de Veka vloertegels zijn geproduceerd vanuit het volledige duurzame principe zo wordt er gewerkt met gerecycled PVC materiaal zowel bij de installatie als bij de productie.

Veka Original™/ WALA®

De PVC tegels van Veka Original™ hebben een oppervlakte van 500 x 500mm en zijn verkrijgbaar in een dikte van 6 en 10mm. Dit is afhankelijk van uw wensen en de soort ondergrond. De tegels worden aan de ondergrond verlijmd met een speciale 2-componenten PU lijm waardoor de tegels uiterst goed hechten en vocht geen rol speelt. Vervolgens worden de tegels doormiddel van koudlas in de liplas aan elkaar verbonden. Als laatste worden de vloeren afgewerkt met een thermische las aan de bovenzijde van de PVC tegel. Hierdoor wordt voldaan aan de hoge eisen die in verschillende branches aan een vloer gesteld worden, zeker in de horeca en het onderwijs. Alle Veka vloersystemen zijn zowel in nieuwbouw als bij renovatie projecten goed toepasbaar. Omdat er wordt gewerkt met een PVC lasdraad heeft u geen last van bacteriën die zich kunnen hechten tussen de tegels. Het Veka Original™ vloersysteem is gemakkelijke en snel te installeren waarna het direct in gebruik kan worden genomen zodat uw werkzaamheden zonder enige stagnatie kunnen doorgaan.

Veka Gietvloeren

Een Veka Gietvloer is qua installatie een ander verhaal maar heeft als uiteindelijke doel ook volledige vloeistofdichtheid. Een gietvloer wordt zoals de naam zegt gegoten over de bestaande vloer en heeft een dikte van gemiddeld 2 à 3 mm dik. Vanwege het totale geheel is het dus altijd een vloeistofdichte vloer. Een Veka Gietvloer is te ontwerpen in allerlei verschillende kleuren, vormen en designs. Afhankelijk van de functie van de vloer kan er ook een antislip laag worden aangebracht.

Offerte aanvragen

De prijs van een vloer is sterk afhankelijk van de grootte, kleur en design, ondervloer en bovenal de functie van de vloer. Heeft u interesse in een vloersysteem van Vekavloeren vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.