Veka Original vloersysteem

Het Veka Original™ vloersysteem bestaat volledig uit (PVC) WALA® tegels

Veka Original vloersysteem

Het Veka Original™ vloersysteem bestaat volledig uit (PVC) WALA® tegels

Meer informatie

11 + 8 =

Veka Original™ vloersysteem

Technisch hoogstaande vloer volledig opgebouwd uit WALA® tegels

Het Veka Original™ vloersysteem is geschikt voor veel soorten bedrijfsvloeren. Zo heeft het zich al jaren bewezen met zijn combinatie van unieke eigenschappen van gemakkelijk in onderhoud tot contact geluiddempend. Het Veka Original™ vloersysteem bestaat volledig uit WALA® tegels en vormen na installatie een vloeistofdichte pvc vloer die gefaseerd en snel geïnstalleerd kan worden. De WALA® tegels zijn duurzame PVC tegels van circa 500x500x10mm voorzien van een vloeistofdichte liplas verbinding. Ze worden volledig aan de ondergrond verlijmd en vervolgens tweemaal onderling afgewerkt door middel van koudlas in de liplas en een thermische las aan de bovenzijde van deze WALA® tegel.

“Het Veka Original™ vloersysteem is direct na installatie in gebruik te nemen”

Het Veka Original™ vloersysteem is na vakkundige installatie, direct in gebruik te nemen zodat uw werkzaamheden met minimale stagnatie door kunnen gaan. Ook is het zowel in de nieuwbouw als bij renovatie projecten ideaal toepasbaar.

✓  Volledig vloeistofdicht;
  Antislip;
  Slijtvast en zwaar belastbaar;
  Geluiddempend en ergonomisch verantwoord;
  Eenvoudig in Onderhoud;
  Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën.

Bekijk nog meer voordelen!

Kleuren

De WALA® tegels uit het vloersysteem zijn standaard leverbaar in zwart en antraciet maar kunnen ook in diverse kleuren worden geleverd. Het vloersysteem kan met verschillende kleuren lasdraad afgewerkt worden. Hiermee is het ook mogelijk om verschillende zones of looproutes in de ruimtes te markeren.

Accessoires Veka Original

Accessoires

Er kunnen (hol)plinten en opstanden in de vloer verwerkt worden. Ook deze zijn vanzelfsprekend vloeistofdicht afgewerkt op de vloer. Hierdoor wordt voldaan aan de hoge eisen die in verschillende branches aan een vloer gesteld worden, waaronder het HACCP in de horeca.

DuurzaamVekavloeren gaat voor duurzaam

Alle WALA® tegels uit het Veka Original™ vloersysteem worden volgens een duurzame denkwijze geproduceerd en geplaatst. Zo worden de tegels voor 100% vervaardigd uit gerecycled PVC. Zijn alle gebruikte kleefstoffen en toebehoren die bij de installatie worden gebruikt emissie arm (EC1). En worden de overige materialen volledig opnieuw gebruikt voor het produceren van nieuwe WALA® tegels. Dit resulteert in minimaal materiaalverlies tijdens de productie en installatie. Het is zelfs mogelijk om de WALA® tegels na intensief gebruik compleet te recyclen tot een nieuwe vloer. Dat is nog eens 100% recyclen.

“Het Veka Original™ vloersysteem wordt geproduceerd uit volledig gerecyclede PVC materialen”

Maar naast de term recyclen kan de term duurzaam ook gebruikt worden voor de lange levensduur.
Het Veka Original™ vloersysteem gaan tientallen jaren mee en kunnen onder de juiste omstandigheden zelfs opnieuw gebruikt worden. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de arbeidsomstandigheden van onze installateurs en worden onze vloersystemen altijd onder condities en volgens arbo-wetgeving geïnstalleerd.

PVC Kliktegels

Eenvoudig en snel zelf te installeren door middel van een onzichtbaar kliksysteem.

Documenten

Documenten voor onderhoud, bestekteksten en technische specificaties

Offerte aanvragen

De prijs van een vloer is sterk afhankelijk van de grootte, kleur en design, ondervloer en bovenal de functie van de vloer. Heeft u interesse in een Veka Original™ vloersysteem of WALA® tegels vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.