Veka Original 

De bedrijfsvloer die geschikt is voor elke branche

Een Veka Original is een vloersysteem dat Vekavloeren installeert op uw ondervloer. Het systeem is opgebouwd uit nieuwe of recyclede PVC tegels. De losse tegels worden in drie stappen bewerkt waardoor zij één geheel vormen:

  • Een verlijming met de ondergrond
  • Tussen de voegen wordt een speciale lijm aangebracht
  • Een koude lasnaad

Na deze bewerking is de vloer vloeistofdicht en kan deze direct in gebruik worden genomen. De combinatie van PVC, lijm en lasnaden maakt deze vloer sterk waardoor deze bedrijfsvloer geschikt is in veel sectoren, van horeca tot industrie

Het Veka Original vloersysteem kan door deze drieverbinding veel verdragen daarnaast zijn er nog andere voordelen:

✓  Volledig vloeistofdicht                                  Slijtvast en zwaar belastbaar    

  Antislip                                                         Geluiddempend 

  Ergonomisch verantwoord                         Duurzaam                          

   Conform HACCP eisen                               Eenvoudig schoon te maken       

✓  Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën

Kleuren

De tegels van een Veka Original worden vaak gekozen vanwege hun toepassing ipv uitstraling. Mocht uitstraling wel een belangrijke rol spelen dan zijn er genoeg mogelijkheden op het gebied van kleur.  De tegels zijn in elke RAL kleur leverbaar. Het systeem wordt voorzien van lasnaden die in meer dan 50 kleuren worden aangeboden. Door deze twee elementen te combineren is het mogelijk om elke vloer een unieke uitstraling te geven. De kleur kan naast uitstraling ook functioneel zijn. Zo kunnen twee soorten tegels een bepaald gebied markeren of worden meerdere kleuren lasnaden gebruikt voor looproutes.

Accesoires

Het Veka Original systeem heeft diverse accessoires om te zorgen dat de vloer een strakke afwerking heeft. Hierbij kan gedacht worden aan plinten, hoekstukken, oplooptegels en speciale vormen voor de trap.

PVC Kliktegels

Eenvoudig en snel zelf te installeren door middel van een onzichtbaar kliksysteem.

Offerte aanvragen

De prijs van een vloer is sterk afhankelijk van de grootte, kleur en design, ondervloer en bovenal de functie van de vloer. Heeft u interesse in een Veka Original vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.