Onderhoud

Het onderhouden van uw vloer is net zo belangrijk als de aanschaf ervan. De vloeren van Vekavloeren hebben een strak uiterlijk en blijven dit behouden als deze goed wordt onderhouden. Om deze reden nemen wij schoonmaken en onderhoud dan ook serieus.

De intensiteit waarmee de vloer wordt bevuild is bepalend voor het schoonmaak advies. Een vloer die te maken krijgt met vetten, oliën en etensresten zoals in een horecakeuken of werkplaatsvloer moet vaker worden schoongemaakt dan een vloer in een magazijn. Voor onze vloersystemen hebben wij speciaal een schoonmaakmiddel laten ontwikkelen, de Vekacleaner. Dit middel heeft een hoge ph-waarde waardoor de vloer gemakkelijk schoon gemaakt kan worden.

Toepassing

Wij raden u aan om uw vloer schoon te maken met de Vekacleaner. Het geconcentreede middel dient te worden verdund met warm water. De verhouding hangt af van de mate waarin de vloer is vervuild met een minimum van 1:10 en maximaal 1:1. Breng de oplossing aan op uw vloer en laat dit enkele minuten intrekken. Vervolgens dient de vloer te worden geschrobd en droog gemaakt te worden met een trekker of waterstofzuiger.

Prijzen (Excl. BTW)

VekaCleaner: € 25,- per can
VekaPolish: € 50,- per can

Cans verpakt in doos per twee stuks, minimale afname is twee cans. Prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Bestelformulier:

*Naam

*Bedrijfsnaam

*Uw e-mail

Adres

Telefoonnummer

Postcode

Plaats

VekaCleaner(cans) :

VekaStripper(cans) :

VekaPolish(cans) :

Opmerkingen