Kleuren

Het systeem is verkrijgbaar in elk RAL kleur. Er zijn drie basis kleuren: Zwart, antraciet en grijs. Bij een oppervlakte van meer dan 150 m² is het mogelijk om ook andere kleuren te produceren.

Een Veka Original wordt vaak gekozen omdat dit een duurzame oplossing is welke snel geïnstalleerd kan worden. Dit betekent dat uitstraling een minder belangrijke rol speelt. Mocht de uitstraling wel belangrijk zijn dan zijn er genoeg mogelijkheden om dit systeem een unieke uitstraling te geven.

Lasnaden

Het systeem wordt voorzien van lasnaden die in meer dan 50 kleuren worden aangeboden. Door de kleur lasnaad en de kleur tegel te combineren is het mogelijk om elke vloer een unieke uitstraling te geven. De kleur kan naast uitstraling ook functioneel zijn. Zo kunnen twee soorten tegels een bepaald gebied markeren of worden meerdere kleuren lasnaden gebruikt voor looproutes.

Offerte aanvragen

De prijs van een vloer is sterk afhankelijk van de grootte, kleur en design, ondervloer en bovenal de functie van de vloer. Heeft u interesse in een Veka Original vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.