Gietvloeren zijn naadloze vloeren die gegoten worden op een bestaande ondergrond met een dikte van 1 tot 5 millimeter. De uitstraling staat centraal, daarnaast wordt ook gekeken welke functie de vloer moet vervullen. Deze twee factoren samen bepalen welk type vloer het beste past in een ruimte. Een duurame oplossing voor uw vloer met een strak design.

Kunststof Gietvloeren

                                                                                                                               Kunststof gietvloeren zijn strakke vloeren die bijna overal toegepast kunnen worden. De uitstraling staat bij een gietvloer centraal. Bij een monokleur vloer is het ontwerp eenvoudig en vormt het één strak geheel. Wanneer er gekozen wordt voor meerder kleuren in het ontwerp dan zijn de mogelijkheden eindeloos en levert het gegarandeerd een unieke vloer. Een duurzame oplossing voor thuis, restaurants, winkels kantoren en showrooms.

Coatings

Een coating is een dunne toplaag die wordt aangebracht op de bestaande ondervloer. Het is een functionele afwerking waarbij de uitstraling een minder belangrijke rol speelt. Er wordt vaak gekozen voor een coating  vanwege de prijs en de gemakkelijke en snelle realisatie ervan. Door een coating aan te brengen op uw vloer wordt deze verstevigd waardoor deze zwaar belast kan worden. Een coating wordt vaak toegepast in garages en industriële omgevingen.

Minerale Gietvloeren

                                                                                                                                  Minerale gietvloeren hebben een industriële look. Deze cementgebonden vloeren worden handmatig uitgevlakt en de hand van de meester creëert een unieke uitstraling. Dit type vloer geeft een warme uitstraling aan uw ruimte.

Troffel vloeren

                                                                                                                            Troffelvloeren zijn qua uitstraling een variatie op een minerale vloer. Een troffelvloer is tegen vrwijwel alles bestand. Door het grove karakter wordt een troffelvloer voornamelijk gebruikt in industriële omgevingen en ruimtes die veel vragen van de vloer