Werkplaatsvloer

Een werkplaatsvloer perfect geschikt voor in de Automotive-, motoren- en fietsenbranche

De twee belangrijkste punten van een werkplaatsvloer zijn vloeistofdichtheid en de bestendigheid tegen oliën en vetten zijn. Op een werkplaatsvloer moet je met gemak een hele dag op kunnen staan en aan het eind van de dag gemakkelijk kunnen worden schoon gemaakt. Een werkplaatsvloer van Vekavloeren heeft altijd een dempend effect op de geluiden in de ruimte. Vallend gereedschap bijvoorbeeld geeft hierdoor veel minder geluidsoverlast. En als bonuspunt ontstaat er geen schade aan de vloer en aan het gereedschap. De vloer kan een met een oplooptegel perfect worden afgewerkt. Deze oplooptegel kan ideaal geplaatst worden bij de (garage-)deur waardoor de overgang naar een ander vloersysteem altijd gemakkelijk en zonder problemen gaat.

De belangrijkste voordelen van een werkplaatsvloer op een rij gezet:

 Bestand tegen hoge druk
 
Antislip (R10+)
 
Bestand tegen de meeste oliën en vetten
 
Vloeistofdichte vloer
  
Eenvoudig schoon te houden
✓  Slijtvast en duurzame  vloersystemen

Bekijk de afgeronde projecten

Veka PVC kliktegels

Eenvoudig zelf te plaatsen werkplaatsvloer

De PVC Kliktegels zijn eenvoudig en snel geheel zelf te plaatsen. Door middel van het in elkaar klikken van de tegels wordt er al gauw een werkplaatsvloer gecreëerd. De PVC kliktegels zijn er in een tweetal diktes namelijk de 6mm en de 15mm variant. De 6mm versie ligt direct op de ondergrond. Dit in tegenstelling tot de 15mm variant welke een kleine ruimte onder tegels waarborgt. Deze zorgen voor een verbeterde doorstroming van eventueel vocht of draden onder de vloer. Bij bestelling van de tegels wordt altijd een legadvies gegeven. Eventueel kunt u tijdens het plaatsen advies opnemen met onze adviseurs voor een verbeterde werking.

Een stootvaste werkplaatsvloer die perfect oliebestendig is en tegen vetten kan.”

Vanwege de unieke afwerking en de passende manier van installatie is het Veka Original™vloersysteem vloeistofdicht en bestand tegen oliën en vetten. Het vloersysteem bestaat uit WALA® tegels en worden aan elkaar gelast waardoor de zekerheid van vloeistofdichtheid kan worden gegarandeerd. Deze vloeistofdichte eigenschap zorgt er mede voor dat de vloeren enorm eenvoudig schoon te houden zijn. De vloer voldoet dan ook aan de hoge eisen voor de ‘Verklaring Vloeistofdichte Voorzieningen’ (VVV).

De weekmakers die verwerkt zitten in de autobanden die op de vloer worden neergezet in de garage geven geen directe reactie met de vloer. Dit zorgt ervoor dat de vloer langer goed blijft en dat deze niet blijvend wordt ingedeukt. De vloer wordt volledig aan de ondergrond verlijmd wat zeer handig is voor zware belasting denk aan auto’s, trucks en grote zware machines. Deze zware belasting is vooral belangrijk bij het bijzondere draaimoment. Op dit moment wordt de druk namelijk perfect opgevangen door de vloer.

Vragen?

Heeft u vragen over de prijzen, mogelijkheden of de termijn van plaatsing? Neem dan contact op met onze adviseurs!