Scheepsvloeren

In de scheepvaart & offshore worden er uitermate hoge eisen gesteld aan de vloerafwerking; chemische en mechanische resistentie, brandvertragend en geluidsisolerend alsmede duurzaam en slijtvast bij extreme omstandigheden.
Dankzij de overtuigende voordelen met betrekking tot de kwaliteit en functionaliteit, voldoen onze scheepsvloeren aan alle specifieke eisen die aan een vloer in passagiersschepen, veerboten, cruises, tankers, containerschepen, marineschepen en offshore platforms worden gesteld.

Veka-Marine vloersysteem

Het Veka Marine vloersysteem van Vekavloeren is een vloersysteem opgebouwd uit duurzame pvc tegels van 500(l)x500(b)x6(d)mm voorzien van een volledig vloeistofdichte liplas verbinding. Het vloersysteem wordt vol verlijmd aan ondervloer met een elastische en watervaste verlijming. Het vloersysteem is elastisch en daardoor zeer goed bestand tegen de torderende bewegingen van de constructie.

Het vloersysteem in leverbaar in diverse kleuren en de naden kunnen afgewerkt worden in diverse kleuren thermische lasnaden zodat er eenvoudig looppaden of zones kunnen worden aangeven.

Toepasbaarheid Scheepsvloer

De scheepsvloeren van Vekavloeren zijn door haar veelzijdigheid aan eigenschappen toepasbaar in alle ruimtes van het schip. De toepasbaarheid van dit vloersysteem in scheepvaart & offshore voldoet aan de door de International Maritime Organisation (IMO) en de US Coast Guard omschreven eisen.

Eigenschappen

  Antislip (R10/R11)
✓  Brandvertragend (Bfl-S1)
✓  Extreem lange levensduur en buitengewoon slijtvast
✓  Bestand tegen hoge puntbelasting
✓  Bestand tegen de meeste chemicaliën, oliën & vetten
✓  Duurzaam elastisch met hoog loopcomfort
✓  Geluids-, trillingdempend en isolerend
✓  Vloeistofdicht
✓  Ergonomisch, wat zorgt voor goede werkomstandigheden
✓  Eenvoudige en economische reiniging zonder coating

Certificering

  • IMO (EC-type examination certificate approval no. 124120)

  • US. Coast Guard approval (no. 164.117/EC0736/124.120)

US Coastgard

Offerte aanvragen

De prijs van een vloer is sterk afhankelijk van de grootte, kleur en design, ondervloer en bovenal de functie van de vloer. Heeft u interesse in een Veka vloersysteem vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.