Een Veka Original voor retailvloeren

Een vloer geschikt voor modehuizen, bloemisten, supermarkten, viswinkels, bakkerijen, tuincentra, kappers…

Retail is één van de branches waar de vloer zowel voor als achter de toonbank een belangrijke rol speelt. De eisen die gesteld worden aan retailvloeren variëren enorm. In een bakkerij of viswinkel moet de omgeving hygienisch en schoon zijn met een stabiele ondergond. Terwijl bij een fietsenmaker zoals Shimano, vloeistofdichtheid en ergonomie doorslaggevend zijn. Winkelend publiek kijkt als eerste naar uitstraling en daar is de vloer een onderdeel van. Kortom elke retailer heeft andere wensen. Vekavloeren heeft retailvloeren die aan al alle eisen voldoen, de Veka Original

Een Veka Original is een PVC vloer die in een zeer korte tijd gelegd kan worden. Hierdoor hoeft u niet lang dicht met uw bedrijf wat aanzienlijk scheelt in kosten. Tevens is het mogelijk strakke ontwerpen te maken zodat uw vloer opvalt of juist op de achtergrond blijft. Naast deze voordelen zijn er nog een aantal andere voordelen wat dit systeem een van de beste retailvloeren maakt:

  • Volledig vloeistofdicht                                                                ● Slijtvast en zwaar belastbaar
  • Antislip                                                                                        ● Geluiddempend
  • Ergonomisch verantwoord                                                        ● Duurzaam
  • Conform HACCP eisen                                                                ● Eenvoudig schoon te maken
  • Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën.

Dit alles zorgt ervoor dat u, uw werknemers en uw klanten vrij zijn van zorgen wanneer het gaat om de vloer. Vele retailers werken op deze retailvloeren. De mooiste supermarketen zijn voorzien van een Veka Original. Zelfs bij de hippe bakkerijen ligt tot aan de toonbank onze vloer.

Bekijk onze afgeronde projecten!

Wij komen graag met u in contact

Heeft u een vraag over een vloer, de toepassing ervan of wellicht wilt u dat wij meedenken over uw vloeroplossing. Vekavloeren staat voor u klaar. U kunt ons bereiken op drie manieren:

via de mail: info@vekavloeren.nl

VIa de telefoon 010-4374170 

of u kunt uw vraag stellen via ons contactformulier.