Veka Original™

Vierkante WALA® PVC tegel welke vloeistofdicht worden afgewerkt

Veka Coating

2-laagse Epoxy coating in een pand van een nieuwe groothandel

Veka Original™

Vierkante PVC WALA® tegel welke vloeistofdicht worden afgewerkt

Veka Gietvloeren

Een naadloze vloer met een luxe uitstraling

Retail vloeren

Een nieuwe beleving die uw klanten het rustige gevoel van ontspannen winkelen geeft

Kies voor retail vloeren van hoge klasse, de juiste uitstraling en veel gemak. Een vloer die uw collectie nog beter presenteert. Maar ook eentje die uw complete huisstijl, uw visie, bevat en waar uw logo erin kan worden verwerkt. Veka tegelvloersystemen bieden de perfecte beleving voor uw winkel en uw magazijn. De retail vloeren zorgen er namelijk voor dat uw collectie perfect tot zijn recht komt. Er zijn tal van verschillende kleuren en een tweetal verschillende structuren, vlak en antislip, beschikbaar. Door de verschillende kleuren kunt u de beste sfeer kiezen die bij uw winkel en huisstijl past.

 Voordelen van een Veka vloersysteem in uw winkel:  

  Luxe uitstraling
  
Naadloos
 
Bestand tegen zwaar loopverkeer
 
Bedrijfslogo kan verwerkt worden in gietvloeren
 
Eenvoudig in schoonmaak en onderhoud
 
Duurzaam
 Ergonomisch, goed voor klanten en werknemers
 
Vloeistofdichte vloeren

Bekijk de afgeronde projecten

Veka Gietvloer / Veka Minerals

De juiste retailvloer maakt van uw winkel een complete belevenis

Een mooie, naadloze en schone vloer in uw winkel, dat nodigt uit. Wat het assortiment ook is, de vloer zorgt altijd voor een luxe uitstraling in uw winkel. Uw winkel moet altijd een belevenis zijn voor uw klant en een Veka Gietvloer of Veka Mineral vloersysteem helpt u hierbij. Door de esthetische waarden van deze vloersystemen kunnen wij de vloer zo maken dat het uw assortiment versterkt. Zo is de vloer uw visitekaartje en zorgt het voor de juiste uitstraling naar uw klanten toe.

Tevens is het schoonmaak en onderhoud hiervan zeer gemakkelijk en hebben uw medewerkers meer tijd voor de klant. Het zachte karakter van de gietvloer geeft een dempend effect en verminderd het contactgeluid. Hierdoor helpt de vloer een intieme sfeer in uw winkel te creëren. Kiest u liever voor een industriële look dan is een Veka Minerals vloer de beste oplossing.

Veka Original™/WALA®

Een bakkerijvloer: vloeistofdicht en gemakkelijk te onderhouden

Veka Original™/WALA® is een vloer waarbij je de klanten een beleving voorschotelt. De unieke combinatie van producten en installatie zorgt ervoor dat dit vloersysteem een geweldige ergonomische waarde heeft. Dit zorgt voor dat zowel uw klanten als de werknemers met plezier naar uw winkel komen en blijven komen. De vloeren zijn geheel vloeistofdicht en enorm slijtvast waardoor het uitstekend geschikt is voor in de winkel. Veel beweging van klanten en transportmaterialen, zware inventaris en eenvoudig schoon te maken. Dit zijn de eigenschappen van de tegelvloersysteem van Vekavloeren.

Doordat het een vloeistofdichte vloer is krijgt de vloer een volledig naadloze afwerking, een afwerking waar geen schimmels of resten in blijven hangen. Dus hoeveel bezoekers, klanten en goederen er dagelijks de vloer gebruiken, uw winkel is altijd snel weer schoon en in perfecte staat.

Magazijnvloeren

Voor magazijnvloeren zijn er verschillende opties op het gebied van geluidsdemping, onderhoud, vloeistofdichtheid en bestendigheid tegen oliën.

Werkplaatsvloeren

Voor fietsen winkels zijn er speciale versie vloeren. Dit betekend een vloeistofdichte vloer, bestand tegen hoge druk en veel gewicht en bovenal gemakkelijk in onderhoud.

Vragen...?!?

Heeft u vragen over de mogelijkheden, de prijzen, levering of plaatsing neem dan contact op met onze adviseurs!