Onderwijsvloeren

Veka Original™ en Veka Gietvloeren

Onderwijsvloeren

Veka Original™ en Veka Gietvloeren

Onderwijs vloeren

Drie verschillende vloersystemen geschikt voor iedere afzonderlijke ruimte in het onderwijs.

In de praktijklokalen van onderwijsinstellingen gaat het er de onderwijs vloeren vaak hard aan toe. Er wordt gelast, er vallen metalen of houten materialen op de vloer. Of er lekken allemaal verschillende oliën of chemicaliën op de vloer. Het is dan ook niet raar dat de geweldige Veka Original™/WALA® vloersysteem veelvuldig toegepast wordt in het (praktijk-)onderwijs. Ook zijn de vloersystemen snel en direct te installeren door de ervaren installateurs van Vekavloeren. Zo kunnen de vloeren, indien gewenst, in fases worden geïnstalleerd waardoor het werk gewoon weer door kan in andere lokalen. Hierdoor kan er gewoon les worden gegeven in het ene lokaal terwijl het andere lokaal wordt geïnstalleerd. De tegelvloersystemen zijn buitengewoon duurzaam zowel slijtvast als in installatie en productie. Zo kan de vloer, onder bepaalde omstandigheden, voor de volle 100% worden hergebruikt als er met de juiste materialen wordt gewerkt.

Voor de overige ruimtes wordt er vaak meer waarde gehecht aan de esthetische waarde van de vloer. Zo zijn kleuren, design en stucturen van belang. Voor deze ruimtes is het Veka Gietvloer enorm geschikt.

Enkele eigenschappen van Veka vloersystemen:

   Eenvoudig schoon te houden
   Vloeistofdicht
   
Duurzaam en zeer slijtvast
   
(Contact) geluiddempend
   
Indien gewenst gefaseerd te plaatsen
   Bedrijfslogo kan verwerkt worden in de Veka Gietvloer

Bekijk de afgeronde projecten!

Veka Original vloersysteem

Een vloeistofdicht vloersysteem die tegen een stootje kan!

Veka Original™ kan worden bestempeld als eenvoudig, snel en goed te onderhouden. Eenvoudig en snel in plaatsing en installatie en eenvoudig en snel in onderhoud en reiniging. Zo is vervuiling gemakkelijk te verwijderen en het geluiddempende effect van de WALA® tegels in het systeem voorkomt dat het in de leslokalen te rumoerig wordt. Zo zorgt het geluiddempende effect ervoor dat gesprekken normaal te voeren zijn bijvoorbeeld tijdens rumoerige praktijklessen. De bedrijfsvloeren van het Mondriaan in Den Haag en het Koning Willem II college in Tilburg zijn in ieder geval al na alle tevredenheid in gebruik genomen.

Veka Gietvloeren

In ieder lokaal of gang een andere kleur met een ander design

Gietvloeren en het onderwijs zijn een perfecte combinatie. Een gietvloer kan je dan ook voor iedere toepassing in het onderwijs gebruiken. Denk aan een vloer in de lokalen, de gangen en eventueel een kantine of restaurant. Er kan worden gewerkt met alle denkbare kleuren en een aantal verschillende structuren waardoor het altijd precies aansluit aan uw wensen.

Vragen!?!

Heeft u vragen over de mogelijkheden, kleuren, of termijn van levering en plaatsing neem dan contact op met onze adviseurs!