Industrie vloeren in de logistiek, opslag en groothandel

Onze vloersystemen zijn goed bestand tegen zware belastingen en heftruck verkeer

De vloeren in magazijnen, opslagplaatsen en groothandels krijgen het behoorlijk te verduren onder de zware belasting van palletwagens, vorkheftrucks, steekwagentjes en machines. Veka vloersystemen kunnen deze belasting echter probleemloos aan blijven lang en stevig op hun plaats liggen.

Doordat zowel een Veka Gietvloer als de Veka Original™ tegels, lasdraden, afscheidingen kunnen worden gemaakt in verschillende kleuren is het heel gemakkelijk om markeringen zoals looppaden, zebrapaden, afzettingen of pijlen in een industrie vloer te maken.

De belangrijkste voordelen voor een industrie vloer in de groothandel, opslag en distributie

  Afzetten van paden of bepaalde gebieden
  Slijtvast
  Antislip
  Contact geluiddempend
  Drempelloze aansluiting
  Eenvoudig schoon te houden

Bekijk de afgeronde projecten

Veka Original™/WALA vloersysteem

Een Veka Original™/WALA® vloersysteem is uitermate geschikt als industrie vloeren voor in de groothandel en de logistiek. Dat komt onder andere vanwege de goede slijtvastheid van de tegels. De tegels slijten minimaal en zijn daarmee enorm duurzaam in zowel gebruik als installatie. Dit heeft het systeem al jarenlang bewezen.

Veka Original/WALA® is slijtvast en contact geluiddempend

Het Veka Original™/WALA® vloersysteem wordt compleet vloeistofdicht afgewerkt zowel tussen de tegels als onder de tegels. De tegels worden geïnstalleerd met een 2-componenten PU-lijm en vervolgens dicht gelast met een lasdraad tussen de tegels. Dit zorgt ervoor dat er nooit vocht onder of tussen uw vloer tevoorschijn komt.  Een vloer van Veka Original™/WALA® kunt u ideaal afwerken met een perfecte oplooptegel. Deze oplooptegel zorgt ervoor dat al de oneffenheden met betrekking tot overgangen naar bestaande vloeren of hoger gelegen vloeren gemakkelijk kunnen worden geëgaliseerd. Zo loopt u nooit tegen randjes of hoekjes op. Door deze naadloze afwerking zijn deze vloeren gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Dus hoeveel producten u ook transporteert, opslaat of produceert, uw vloer is er helemaal bestand tegen.

Veka Gietvloeren

Een Veka Gietvloer is goed geschikt voor in een loods, productiehal of distributie hal. Dit komt vanwege de eenvoudige manier waar u kunt werken op een gietvloer. De vloer bestaat uit één geheel wat ervoor zorgt dat u nooit last heeft van oneffenheden of lastige opstapjes. Ook kunt u ervoor zorgen dat er gewerkt wordt met een bepaalde kleur in bepaalde ruimtes. Hierdoor kunt u handig regelen dat er bepaalde plaatsen worden afgezet voor bijvoorbeeld een bepaalde afdeling of route.

Met handige paden of gebieden in de vloer kunt u orde schapen in de productie/distributielijn

Kiest u voor een Veka Gietvloer dan kunt u erop rekenen dat u een vloer heeft waar u op kunt vertrouwen. Dan kiest u voor een vloer die contact geluiddempend is, bestand is tegen hoge druk en veel (loop)verkeer aankan. En natuurlijk duurzaam en gemakkelijk is in onderhoud. Zeker in combinatie met geen naden en een egale eigenschap een perfecte industrie vloer voor in uw productie-, distributie hal en/of opslagloods.

Vragen..!?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van plaatsen, prijzen of de kleuren neem dan contact op met onze adviseurs!