Kantoorvloeren

De uitstraling begint bij de vloer

De juiste keuze voor een vloer draagt bij aan de corporate identity van uw bedrijf. Kies dan ook voor de juiste vorm en de juiste kleur. Een kantoorvloer van Vekavloeren kunt u bestellen in allerlei kleuren (Unikleur en Betonlook), vormen en afbeeldingen en logo’s.

Vekavloeren kan u uitstekend adviseren welk soort vloersysteem voor u de beste keuze is zodat deze naadloos aansluit op de mogelijkheden en uw wensen. Zo is er bij een Veka Gietvloer nagenoeg iedere kleur toepasbaar en kan uw eventueel uw bedrijfslogo verwerkt worden in de vloer. Bovenal is het belangrijk dat de vloer mooi blijft en eenvoudig is in onderhoud zodat u zo lang mogelijk van de vloer kan genieten. Bekijk de mogelijkheden van de verschillende kantoorvloeren.

Voordelen voor een kantoorvloer:

   Luxe warme uitstraling;
   Toepasbaar op uw huisstijl;
   Bestand tegen zwaar loopverkeer;
   Bedrijfslogo kan verwerkt worden in gietvloer;
   Eenvoudig in schoonmaak en onderhoud;
   Duurzaam;
   Professioneel geïnstalleerd met een perfecte afwerking.

Veka Minerals

Een industriële betonlook met een robuuste uitstraling

Kiest u ervoor om uw kantoor een industriële uitstraling te geven denk dan aan een cementgebonden gietvloer in de vorm van Veka Minerals. Een vloersysteem bestaande uit meerdere lagen die worden gesmeerd en gegoten over de ondervloer. Vanwege het smeren krijg je een ruwe uitstraling. Veka Minerals is verdeeld over drie soorten welke allemaal een diverse uitstraling geven.

Kantoorvloer (Minerale gietvloer)
Gietvloer kantoor

Veka Gietvloeren

Gietvloeren zijn te maken op de specifieke eisen en wensen van elke organisatie.

Een Veka Gietvloer is beschikbaar in allerlei verschillende kleuren stijlen en patronen. Dit vloersysteem bestaat uit meerdere lagen die op de bestaande vloer worden gegoten. Dit zorgt voor een naadloos vloersysteem welke beschikbaar zijn in honderden verschillende kleuren en kleuren combinaties.

De gietvloer is tevens slijtvast en zeer duurzaam, zo kunnen kantoorvloeren van Vekavloeren wel jaren lang mee gaan zonder grondig onderhoud. Uw persoonlijke gietvloer helpt uw werkomgeving en organisatie de juiste sfeer uit te stralen naar al de klanten en medewerkers.

Offerte aanvragen

De prijs van een vloer is sterk afhankelijk van de grootte, kleur en design, ondervloer en bovenal de functie van de vloer. Heeft u interesse in een Veka vloersysteem vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.