Vekavloeren voor industrievloeren

Bierbrouwerijen, galvaniseerbedrijven, productiehallen, magazijnen, drukkerijen, opslagruimtes, distributiecentra, loodzen, houtzagerijen…

Industrie is één van de branches waar de vloer veel te verduren krijgt. De eisen die gesteld worden aan industrievloeren zijn groot. Diverse instanties controleren op veiligheid van de gebouwen waar in grote getalen wordt geproduceerd of wordt opgeslagen. De arbo inspecteert de werkomgeving zodat werknemers ergonomisch kunnen werken. Vanuit de maatschappij wordt verwacht dat er steeds duurzamer wordt geproduceerd. Kortom een op hoop partijen om rekening mee te houden. Vekavloeren heeft ideale industrievloeren die aan al deze eisen voldoen: een Veka Original of een Veka Gietvloer.

Veka Original

Een Veka Original is een PVC vloer die in een zeer korte tijd gelegd kan worden. Hierdoor hoeft u niet lang dicht met uw business wat aanzienlijk scheelt in kosten. Naast dit voordeel zijn er nog een aantal andere voordelen wat dit systeem een van de beste horecavloeren maakt:

✓  Volledig vloeistofdicht                                  Slijtvast en zwaar belastbaar 

  Antislip                                                         Geluiddempend

  Ergonomisch verantwoord                         Duurzaam

  Conform HACCP eisen                                Eenvoudig schoon te maken

✓  Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën

Dit alles zorgt ervoor dat u, dat er weer massaal geproduceerd kan worden zonder dat u zorgen heeft over de vloer.

Bekijk onze afgeronde projecten!

Veka gietvloeren

Gietvloeren zijn naadloze vloeren die in meerdere lagen worden aangebracht op een bestaande ondervloer. Een gietvloer kan rust creëren of een ruimte eruit laten springen, afhankelijk van het ontwerp en het aantal kleuren dat wordt gebruikt. Dit type vloer kan na uitharding functioneren als industrievloer waar zelfs zwaarste heftrucks overheen kunnen rijden. Een kunststofgietvloer of coating is geschikt voor de verschillende industriën. Een gietvloer is opgebouwd uit meerdere lagen en deze worden vloeibaar aangebracht op uw bestaande ondervloer. In het mengsel kan gekozen worden voor een monokleur of meerdere kleuren. De toplak kan mat of glimmend zijn, wat voor een groot gedeelte het eindresultaat bepaalt. Gegoten vloeren hebben de volgende voordelen:

  Duurzaam                                       Toepasbaar met vloerverwarming

  Volledig vloeistofdicht                     Volledig naadloos

  Slijtvast en krasbestendig               UV bestendig

  Zwaar belastbaar                            Natuurlijke materialen

  Eenvoudig schoon te maken           Eenvoudig in onderhoud

  Bestand tegen chemicaliën             Oplosmiddelvrij en emissiearm

 

Bekijk onze afgeronde projecten!

Offerte aanvragen

De prijs van een vloer is sterk afhankelijk van de grootte, kleur en design, ondervloer en bovenal de functie van de vloer. Heeft u interesse in een Vekavloer vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.