Veka Original als horecavloer

Een vloer geschikt voor restaurants, cafés, poppodia, bistro’s, ijssalons, discotheken, snackbarren en andere drank en spijsverstrekkers.

Horeca is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan horecavloeren zijn groot. De voedselwaren autoriteit ziet toe op strenge hygiëne. De FNV wil een veilige werkomgeving voor werknemers creëren. Gasten willen een optimale beleving en sfeer. Kortom een op hoop partijen om rekening mee te houden. Vekavloeren heeft ideale horecavloeren die aan al deze eisen voldoet, de Veka Original

Een Veka Original is een PVC vloer die in een zeer korte tijd gelegd kan worden. Hierdoor hoeft u niet lang dicht met uw zaak wat aanzienlijk scheelt in kosten. Naast dit voordeel zijn er nog een aantal andere voordelen wat dit systeem een van de beste horecavloeren maakt:

✓  Volledig vloeistofdicht                                  Slijtvast en zwaar belastbaar    

  Antislip                                                         Geluiddempend 

  Ergonomisch verantwoord                         Duurzaam                          

  Conform HACCP eisen                                Eenvoudig schoon te maken       

✓  Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën

Dit alles zorgt ervoor dat u, uw werknemers en uw klanten vrij zijn van zorgen wanneer het gaat om de vloer. De beste chefs werken op deze horecavloeren. De hipste discotheken zijn voorzien van een Veka Original. Zelfs bij de Sjiekste cafés is onze vloer achter de bar en in de keuken te vinden.

Bekijk onze afgeronde projecten!

“Horecavloeren waar mensen van zullen smullen”

Martin Strik

Chef Strik, Brasserie Stadhuis Schiedam

“Kwaliteit waar je op kunt werken”

Herman den Blijker

Sterrenchef

“Ik sta graag op een Vekavloer”

     Robert Kranenborg

Sterrenchef

Offerte aanvragen

De prijs van een vloer is sterk afhankelijk van de grootte, kleur en design, ondervloer en bovenal de functie van de vloer. Heeft u interesse in een Vekavloer vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.