Horecavloeren

Veka Original™, Veka Gietvloeren en Veka Minerals

Horecavloeren

Vloeren voor poppodia

Horecavloeren

Veka Original™, Veka Gietvloeren, Veka Minerals

Veka Gietvloer

Industriële look, vloeistofdicht en eenvoudig in onderhoud

Horecavloeren

De echte horecavloeren vind je bij Vekavloeren: vloeistofdicht, antislip en eenvoudig in onderhoud

Of het nu gaat om de vloer in uw restaurant, uw keuken, achter de bar of in de toiletten hygiëne is van levensbelang. Er is een Veka vloersysteem voor iedere ruimte van het restaurant. Veka Gietvloeren en Veka Minerals zijn qua design zeer sterk en daarmee een perfecte keuze voor in het restaurant. Dit komt vanwege de vele mogelijkheden in kleur (één kleur of betonlook), designs (vormen, logo’s en lijnen) en structuren (antislip). Veka Original™ heeft zijn kracht al bewezen in de talloze verschillende keukens, magazijnen en toiletten. Horecavloeren van Veka vloersystemen zijn niet alleen technisch perfect ook geproduceerd en geïnstalleerd met een duurzaam oogpunt. Dit alles zorgt ervoor dat uw klanten met veel plezier uw restaurant binnenkomen en dat u geen zorgen heeft aan de vloer.

Alle Veka vloersystemen hebben veel unieke eigenschappen: vloeistofdichtheid, antislip en olie en vet bestendig. En bovenal uiterst eenvoudig in reiniging en onderhouden. Kortom Vekavloeren heeft altijd de perfecte oplossing voor horecavloeren voor iedere ruimte in uw restaurant. Alle vloersystemen voldoen aan de HACCP eisen.

Enkele voordelen voor horecavloeren

   Vloeistofdichte vloeren;
   Veel mogelijkheden in kleur en design;
  
Antislip (Ook in natte toestand);
   
Bestand tegen de meeste oliën en vetten;
   
Eenvoudig schoon te maken en te houden;
   
Snel, professioneel (en mogelijk gefaseerd) geïnstalleerd;
   Conform HACCP eisen.

Bekijk enkele afgeronde projecten!

Veka Original™ vloersysteem

Horecavloeren waar mensen van zullen smullen

Horecavloeren van Veka Original™ hebben zicht al jaren bewezen. Dit komt vanwege de naadloze afwerking van de WALA tegels die in dit vloersysteem zijn verwerkt. Het vloersysteem wordt verlijmd met 2-componenten lijm en gelast met een thermische las. Dit zorgt ervoor dat de horecavloer de volledige vloeistofdichtheid krijgt. Al deze eigenschappen zorgen namelijk dat bacteriën zich niet kunnen hechten aan het oppervlakte van de vloer, bijvoorbeeld in de kieren of de naden.

“Horecavloeren hebben de juiste antislip waarde en zijn bestand tegen oliën en vetten”

De gebruikers van ons eerder geplaatste horecavloeren met Veka Original™ zijn uiterst positief over onder andere de goede antislip en de vloeistofdichte eigenschappen van de WALA® tegels. De antislip eigenschap zorgt ervoor dat de vloer zelfs in natte toestand niet glad wordt. De vloer is perfect bestand tegen oliën en vetten. Maar ook het ‘zachte’ karakter van de vloersystemen ervaren de gebruikers als zeer positief. Het verbetert de werkomstandigheden enorm, niet alleen het vloersysteem blijft heel ook het bord gaat niet direct kapot. De afwerking bij het Veka Original™ vloersysteem met het unieke holle plint systeem is uniek in de branche. Een holle pint is namelijk eenvoudig te reinigen en zorgt ervoor dat de vloer één geheel wordt. De rechte plint van Veka Original™ kan tot iedere geschikte hoogte worden aangevraagd.

Veka Gietvloeren en Veka Minerals

Hygiënisch, vloeistofdicht en een hoogwaardige uitstraling.

Nergens is “beleving” zo belangrijk als in het restaurant. De vloer versterkt de uitstraling van de ruimte en heeft een positief effect op de ervaring van uw gasten. Denk aan een industriële look en feel met een Betonlook gietvloer. Of één warme kleur om de vloer meer huiselijke sferen te geven. Veka Minerals en de Veka Gietvloer zijn naadloos en hierdoor eenvoudig en snel te reinigen en bovendien bestand tegen intensief gebruik. Er kan naar wens worden gekozen welke kleur u het meest past. Door het zachte karakter van de gietvloer is deze ergonomisch wordt deze als zeer prettig ervaren door al de gasten.

“Kies voor een antislip toplaag die ervoor zorgt dat u nooit meer uitglijd”

Vragen.!?!

Heeft u vragen over de mogelijkheden, prijzen of de termijn van levering en plaatsing neem dan contact op met onze adviseurs!