Garagevloeren

Vloeistofdicht, eenvoudig in reiniging en olie en vet bestendig

Garagevloeren

Degelijk en technisch goed. Kies voor naadloos design of helemaal geen naden

Garagevloeren zijn er in verschillende soorten en maten en zijn zeer belangrijk voor een garage. Belangrijk is dat de vloer eenvoudig te reinigen en gemakkelijk te onderhouden is. Vanwege de vele verschillende auto’s, motoren of andere voertuigen is het aan te raden dat de bestand is tegen hoge druk. Maar ook vloeistofdichtheid en bestand tegen oliën, vetten en chemicaliën zijn van uiterst belang. Met deze eigenschappen kan er zonder veel na te denken over onderhoud of schoonmaak snel en effectief gewerkt worden.

De belangrijkste voordelen van een garagevloer op een rij gezet:

  Stootvast en bestand tegen hoge druk
   Contactgeluiddempend
  Duurzame vloer
   
Bestand tegen de meeste oliën, vetten en chemicaliën
   
Vloeistofdicht
  Eenvoudig schoon te houden
✓   Binnen één à twee dagen te plaatsen

Bekijk enkele afgeronde projecten!

Garagevloer Polderman Lisse

Veka Original™

Technisch goed, bestand tegen oliën en vetten en handig in onderhoud

Omdat garagevloeren van Veka Original™ goed bestand zijn tegen zware belasting en hoge puntbelasting is dit vloersysteem uitstekend geschikt voor in de garage. Denk bij hoge druk aan zware trucks, machines en auto’s. Naast hoge druk heeft een Veka Original™ vloer ook de eigenschap van stootvast, contact geluiddempend en volledige vloeistofdichtheid. Vanwege de juiste oppervlaktestructuur van de WALA® tegels, die in het systeem worden gebruikt, is deze vloer eenvoudig in onderhoud en bestand tegen oliën en vetten.

Veka Coating

Een Veka Coating is een functionele afwerking voor een aantrekkelijke prijs

Bij de Veka Coating gaan we uit van een functionele vloer welke vooral gericht is op een functionele toplaag op de bestaande vloer. Zo gaat het dus niet om uitstraling maar puur om de techniek. De voordelen van de Veka Coating is dat er een snelle afwerklaag op de bestaande vloer wordt aangebracht. Zo wordt de vloer netjes afgewerkt en kan de vloer tegen een stootje. Zeker in combinatie met een snelle installatie en een aantrekkelijke prijs is dit zeker een goede optie als garagevloer. Ook is het mogelijk de verschillende lagen aan te pakken met een antislip laag.

Coating Garagevloer

Vragen..?!!

Heeft u vragen over de prijzen, offertes of mogelijkheden van een Veka Garagevloer. Neem dan contact op met één van onze adviseurs.