Een Veka Original voor garagevloeren

Een vloer geschikt voor garages, showrooms, autodealers en werkplaatsen.

De automotivebranche is één van de branches waar veel wordt gevraagd van de vloer. De eisen die gesteld worden aan garagevloeren zijn dan divers. Een vloer mag niet beschadigen wanneer tientonners eroverheen rijden. Tevens moeten automonteurs kunnen werken zonder gebruiksporen achter te laten met het sleutelen. Verder moet de ondergrond comfortabel zijn zodat ergonomisch gewerkt kan worden. Bij showrooms heeft de vloer meerdere functies en moet deze net en strak zijn want deze draagt bij aan de verkoop.

Kortom een hoop wensen om rekening mee te houden. Vekavloeren heeft ideale garagevloeren die aan al deze wensen voldoen, de Veka Original

Een Veka Original is een PVC vloer die in een zeer korte tijd gelegd kan worden. Hierdoor hoeft u niet lang dicht met uw bedrijf wat aanzienlijk scheelt in kosten. Naast dit voordeel zijn er nog een aantal andere voordelen wat dit systeem een van de beste garagevloeren maakt:

  • Volledig vloeistofdicht                                                     ● Slijtvast en zwaar belastbaar
  • Antislip                                                                             ● Geluiddempend
  • Ergonomisch verantwoord                                             ● Duurzaam
  • Conform HACCP eisen                                                     ● Eenvoudig schoon te maken
  • Bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën.

Dit alles zorgt ervoor dat u, uw werknemers en uw klanten vrij zijn van zorgen wanneer het gaat om de vloer. Bij Boogert service wordt dagelijks aan nieuwe zwaar gewichten gewerkt. De beste autodealers kiezen voor onze vloer vanwege het strakke resultaat. Zelfs bij AMG performance center in Nederland ligt een Veka Original.

Bekijk onze afgeronde projecten!

Wij komen graag met u in contact

Heeft u een vraag over een vloer, de toepassing ervan of wellicht wilt u dat wij meedenken over uw vloeroplossing. Vekavloeren staat voor u klaar. U kunt ons bereiken op drie manieren:

via de mail: info@vekavloeren.nl

VIa de telefoon 010-4374170 

of u kunt uw vraag stellen via ons contactformulier.