Fitness vloeren

Slijt- en stootvast, eenvoudig te reinigen en contactgeluiddempend

Fitness vloeren

Slijt- en stootvast, eenvoudig te reinigen en contactgeluiddempend

Fitness vloeren

Slijt- en stootvast, eenvoudig te reinigen en contactgeluiddempend

Fitness vloeren

Contact geluiddempend, eenvoudig schoon te houden en een sportief uiterlijk

Voor een sportschool is het van belang dat de juiste fitness vloeren wordt gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de contact geluiddempende werking. De bestendigheid tegen hoge druk van gewichten en zware apparaten en natuurlijk de eenvoudigheid van het reinigen en schoon te houden. De eigenschappen van een Veka vloersysteem zorgen ervoor dat u met veel vertrouwen iedere dag mensen uw fitness vloeren bestreden.

Voordelen Fitness vloeren

   Bestand tegen hoge druk (zware gewichten en apparaten)
   
Verhoogd loopcomfort
   
Duurzaam en enorm slijtvast
   
Compleet vloeistofdicht, waardoor bestand tegen vloeistoffen, oliën en vetten
   
Ergonomisch verantwoord, loopt goed en zorgt voor weinig druk op de gewrichten
   
Eenvoudig schoon te maken en te houden

Veka Original™/WALA®

Veel gewicht is geen bezwaar voor deze fitness vloeren

Veka Original™/WALA® bevat al de eigenschappen voor een ideale fitness vloer. Het vloersysteem is volledig duurzaam geproduceerd, is volledig vloeistofdicht en is eenvoudig in onderhoud. De tegels zijn slijtvast en stootvast dit betekend dat ze bestand zijn tegen hoge druk wat er op zijn beurt voor zorgt dat het mogelijk is om met zware apparaten en gewichten te werken zonder dat de vloer of de gewichten beschadigd raken. Deze eigenschap geeft ook een isolerende werking zowel in temperatuur als in geluid. Door de volledige vloeistofdichtheid is het vloersysteem eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Veka Original tegels
PVC Sporttegel

PVC Kliktegels SPORT

Voor een eenvoudig zelf te plaatsen vloer kiest u voor de PVC kliktegels SPORT

De PVC kliktegels SPORT zijn eenvoudig en snel zelf te plaatsen. Door middel van een onzichtbaar kliksysteem klik je al heel snel je eigen fitness vloer in elkaar. Dit vloersysteem wordt direct op een egale en vormvaste ondergrond geplaatst. De tegels zijn 15mm dik en speciaal ontwikkeld voor in fitnesscentra en sportscholen. Zo bieden ze een perfecte demping en kan er worden gewerkt met zware gewichten zonder dat er stukken van de vloer afbreken. Maar helemaal mooi is dat ook de gewichten mooi blijven. Bij bestelling van de tegels wordt altijd een legadvies gegeven.

Offerte aanvragen

De prijs van een vloer is sterk afhankelijk van de grootte, kleur en design, ondervloer en bovenal de functie van de vloer. Heeft u interesse in een Veka Fitness vloer vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.