Sportvloeren: Stootvast, vloeistofdicht en ergonomisch.

 

Vekavloeren voor sportvloeren

Een vloer geschikt voor kantines, fitneszalen, kleedkamers, duckouts, sportvelden, schaatsbanen, dojo’s, materialenhokken, doucheruimtes…

Sport is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan sportvloeren zijn divers. Bij een honkbalvereniging moet alles hufter proof zijn, zelfs de vloer. In de voetbalkantine moet de vloer gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden na een gezellige derde helft. Bij de fysio speelt ergonomie een belangrijke rol in het herstel van het lichaam. In de kleedkamers wil men een vloer hebben die goed geïsoleerd is, tevens moet deze hygiënisch zijn. Kortom een op hoop uiteenlopende redenen om te kiezen voor een bepaald type vloer. Vekavloeren heeft ideale sportvloeren die aan al deze eisen voldoet, de Veka Original

Een Veka Original is een PVC vloer die in een zeer korte tijd gelegd kan worden. Zodat het sporten niet wordt geremd. Naast dit voordeel zijn er nog een aantal andere voordelen wat dit systeem een van de beste sportvloeren maakt:

  • Volledig vloeistofdicht                                 
  • Slijtvast en zwaar belastbaar    
  • Antislip                                                        
  • Geluiddempend 
  • Ergonomisch verantwoord                       
  • Duurzaam                          
  • Eenvoudig schoon te maken       

Dit alles zorgt ervoor dat fysiotherapeuten, sportinstructeurs, sportmannen en vrouwen vrij zijn van zorgen wanneer het gaat om de vloer.

Bekijk onze afgeronde projecten!

Uitstraling

De tegels van een Veka Original worden vaak gekozen vanwege hun toepassing ipv uitstraling. Mocht uitstraling wel een belangrijke rol spelen dan zijn er genoeg mogelijkheden op het gebied van kleur. er zijn drie basiskleuren: zwart, antraciet en grijs. Het systeem wordt voorzien van lasnaden, die in meer dan 50 kleuren worden aangeboden.

Door deze twee elementen te combineren is het mogelijk om elke vloer een unieke uitstraling te geven. De kleur kan naast uitstraling ook functioneel zijn. Zo kunnen twee soorten tegels een bepaald gebied markeren of worden meerdere kleuren lasnaden gebruikt voor looproutes. Meer voorbeelden van kleuren klik hier!

Inspiratie nodig? bekijk onze social media

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in