Projecten Werkplaatsvloeren

Veka Original en Veka Coating

Geluiddempend en stootvast voor iedere pvc werkplaatsvloer

Ons Veka Original vloersysteem dempt het geluid en is stootvast, wel zo prettig voor uw pvc werkplaatsvloer

Het zachtere karakter, de ergonomische eigenschappen en de stootvastheid van het Veka Original™ vloersysteem zorgen dat veel werkplaatsen op deze bedrijfsvloer al naar alle tevredenheid gebruiken. Deze PVC Werkplaatsvloer voelt warmer aan dan een betonvloer en mocht er gereedschap op de vloer vallen dan beschadigd de vloer niet gelijk.

Mede door de vloeistofdichtheid, de olie bestendigheid en de antislip eigenschappen maakt dat het Veka Original vloersysteem perfect geschikt is voor iedere werkplaats. De vloer is gemakkelijk te installeren en te reinigen bij zowel lichte als zwaardere vervuiling. Hieronder een greep uit van klanten waar de vloer al geruime tijd in de garages ligt:

Cycle Trend Nuenen

Fietsenwinkel Cycle Trend heeft een prachtige winkel met een nieuwe PVC werkplaatsvloer. Zij hadden op korte termijn een nieuwe vloer nodig om de klanten in het nieuwe fietsseizoen goed te kunnen helpen. De antraciete tegels van het Veka Original vloersysteem geven deze ruimte een mooie ruime look zeker in combinatie met holplinten en de grijze lasdraden.

Veiligheidsregio Noord Holland Noord

De vloer van de brandweerkazerne regio Noord Holland Noord was aan vervanging toe. Met een uniek kleurenprofiel van zwart en antraciet wordt deze kleine ruimte netjes afgewerkt.

De keuze voor het Veka Original™ vloersysteem:
– Vloeistofdicht
– Eenvoudig in onderhoud
– Contactgeluiddempend
– Bestand tegen hoge weerstand

Vragen..?!