Projecten Onderwijs

Projecten in het onderwijs

De vloer die tegen een stootje moet kunnen

Zwaar belastbaar en stootvast is de basis voor een goede vloer in uw praktijklokaal. Het praktijklokaal; de plek waar dagelijks gewerkt wordt met vele studenten, waar gereedschap op de grond valt, waar zware werkbanken op staan, een vloer die vuil wordt van het werken maar iedere dag weer als nieuw moet zijn. Daarom is het Veka Original™ vloersysteem de vloer voor deze toepassing. De vloer is geschikt voor de belasting van zware werkbanken en vele studenten, de vloer is stootvast dus wanneer er materialen vallen blijft de vloer heel. In vergelijking met een betonvloer zijn de PVC tegels van het Veka Original™ vloersysteem zachter en meer ergonomisch dus zorgt voor een prettige werkplek. Het vloersysteem is eenvoudig te reinigen dus iedere dag ziet de vloer er weer als nieuw uit.

 Frits Philips Lyceum – Eindhoven

Voor de nieuwbouwlocatie van het Frits Philips Lyceum in Eindhoven was er een nieuwe vloer nodig voor in de technieklokalen. Een strak ogende vloer welke eenvoudig in onderhoud is en bestand is tegen oliën en vetten. Kortom het Veka Original™ vloersysteem is hier perfect geschikt voor.

Hogeschool Domstad – Utrecht

De horecagebieden bij de Hogeschool Domstad hadden een nieuwe vloer nodig. Het strakke Veka Original™ vloersysteem met WALA tegels en grijze lasdraden biedt hiervoor de geschikte oplossing. Compleet vloeistofdicht en gemakkelijk in onderhoud.