Projecten in de Horeca

Voor in de horeca is het van belang dat de vloer vloeistofdicht is, goed tegen zware belasting kan, maar zeker ook dat de vloer niet glad wordt wanneer er vloeistoffen op vallen. Alle vloersystemen van Vekavloeren zijn antislip dus ook al wordt de vloer nat, blijft hij een geweldige stroefheid houden.

“Een vloer in een restaurant of popzaal krijgt dagelijks te maken met vele bezoekers, daar moet de vloer wel tegen kunnen.”

Daarnaast zijn deze vloersystemen zeer gemakkelijk in reiniging en onderhoud en bestand tegen oliën, vetten en vele soorten chemicaliën. Bekijk hieronder een greep uit onze eerdere projecten waar onder andere het Veka Original™ vloersysteem is geplaatst.

SUE Food

Al de producten bij Sue zijn geheel Suiker, Gluten en lactosevrij. Zo worden de producten gezoet met natuurlijke ingrediënten. De verschillende producten worden verkocht in meerdere horecazaken in Nederland. Maar sinds het voorjaar van 2017 heeft deze mooie formule een eigen winkel in het centrum van Rotterdam op de Karel Doormanstraat. Hier heeft Vekavloeren de vloer in de keuken voorzien van het Veka Original™ vloersysteem en in de winkel Veka Minerals geplaatst. Een cementgebonden gietvloer met een industrieel uiterlijk.

Postkamer Nijkerk

Het Veka Original™ vloersysteem is onlangs geplaatst in onder andere de patisserie keuken in Grand Café De Postkamer in Nijkerk. De wens van de klant was dat de vloer binnen één dag wordt geplaatst, in de kleur antraciet met plinten in de keuken en de aansluitende gangen. Omdat het Veka vloersysteem hoger is dan de andere vloersystemen in de overige ruimtes is er gekozen voor een oplooptegel bij de deuren.

Mobile Street Food

De mobiele cateraar Mobile Street Food heeft een nieuwe locatie in Aalsmeer. En bij een nieuwe locatie hoort natuurlijk een nieuwe vloer. Mobile street Food heeft tal van allerlei leuke kraampjes met poffertjes en pizza tot een soepkraam en bijvoorbeeld een lemonade bar. Kortom voor ieder feestje een bijzondere ervaring. Veel van deze gerechten worden van te voren klaar gemaakt in de nieuwe locatie in Aalsmeer. Zij hebben voor Veka Original™ gekozen vanwege de snelle volledige installatie, de vloeistofdichtheid en natuurlijk het eenvoudige onderhoud. Het Veka vloersysteem is geplaatst in de keuken, de koelcel, de spoelkeuken en het magazijn/opslag.

Restaurant Ayla Rotterdam

Ayla is het restaurant waar ik zelf als Rotterdammer al tijden op wacht: Een tweede huiskamer die altijd open is, waar ik graag (nieuwe) vrienden ontmoet en waar ik altijd goed en betaalbaar kan eten,” aldus Nikki van Dijk van Mess.

Artikel in Metro Rotterdam over Ayla 

WTC Den Haag

Het WTC in Den Haag, gevestigd in het Beatrixkwartier, heeft sinds kort in de horecaruimtes het Veka Original™ vloersysteem liggen. Deze wijk is onder andere de thuisbasis van de Nederlandse regering, VN organisaties en diverse multinationals. Door de aanpassingen aan het gebouw in Den Haag groeit het WTC door naar een ideale mix van kantoren, horeca en dagelijkse voorzieningen. In de horeca ruimtes is 700m² Veka Original™ in de kleuren grijs en antraciet met een grijze lasdraad geplaatst. Er zijn een aantal vloeren welke extra zijn geëgaliseerd om een nog vlakker geheel te krijgen en betere hechting.

Restaurant de Stadstuyn

De Stadstuyn Nijmegen Begint het het nieuwe jaar goed met een Veka Original vloer in de keuken.

Gekozen voor een Veka Original vloer vanwege:

  • Vloeistofdichtheid
  • Antislip
  • Eenvoudig schoon te maken

Novotel Hoofddorp

Veka Original vloersysteem in de keuken van het nieuwe Novotel Amsterdam Schiphol Airport. Het hotel met in totaal 314 kamers wordt gebouwd door HBB Groep naar ontwerp van Mulderblauw architecten in opdracht van EFD Hotel partners/The Vincent Hotel Group.

Studentendiscotheek Woolloomooloo

Al jaren het vloeistofdichte vloersysteem voor de studenten discotheek

De Woolloomooloo is de discotheek van de Utrechtse studentenvereniging USC en een aantal jaar geleden is hier gekozen voor het uniek Veka Original™ vloersysteem. Belangrijk voor een discotheek of poppodium is dat de vloer anti-slip is zodat de bezoekers niet uitglijden als de vloer nat is, de vloer moet zwaar belastbaar zijn en gemakkelijk weer schoon te maken na ieder feest. Zo is het Veka Original™ vloersysteem zeer eenvoudig in reiniging en onderhoud, wat essentieel is ook voor deze studenten discotheek. Dat ze tevreden zijn blijkt wel uit het feit dat er begin 2014 een heel nieuw deel is voorzien van het Veka Original™ vloersysteem.

“Een zwaar belastbare vloer is belangrijk voor een studenten discotheek”

Klik nu voor uw nieuwe Veka vloersysteem!