Muziekcentrum Trix

Antwerpen

Muziekcentrum Trix

Antwerpen

Muziekcentrum Trix in Antwerpen

Na verschillende poppodia in Nederland, zoals Tivoli Vredenburg in Utrecht, Poppodum 013 in Tilburg, en in België, Ancienne Belgique, hebben wij nu ook het poppodium van Antwerpen voorzien van een Veka Original™ vloersysteem namelijk Muziekcentrum Trix. Met een uitgebreide line-up van vele bekende Belgische maar ook internationale bands en artiesten een groot nationaal podium. Maar ook worden er veel verschillende cursussen en workshops gegeven die dit muziekcentrum als de ideale locatie zien.

“Het Veka Original™ vloersysteem wordt geproduceerd uit volledig gerecyclede PVC materialen”

In de grote zaal hebben wij de vloer eerst goed voorbewerkt. En vervolgens hebben wij net als op de brede traptreden het Veka Original vloersysteem geplaatst.  De klant gaf dit vloersysteem het voordeel ten opzicht van andere vloersystemen in verband met het duurzame eigenschap. Zo worden de tegels geproduceerd uit gerecyclede PVC materialen wat het naast een ideaal vloersysteem ook een duurzame eigenschap geeft. Maar de vloer heeft natuurlijk ook de juiste antislipwaarde, is volledig vloeistofdicht en bovendien uiterst gemakkelijk in onderhoud.

Led-verlichting

Omdat het Veka Original™ vloersysteem vele verschillende mogelijkheden heeft kunnen we ook de trap op een mooie manier afwerken. Zo zijn er in de trede een balk met led verlichting geïnstalleerd. Dit geeft een leuk effect aan de sfeer in de zaal.

Bekijk hieronder de video voor het effect.

Vragen..

Heeft u vragen over de mogelijkheden, prijzen of de termijn van levering en plaatsing neem dan contact op met onze adviseurs!