TivoliVredenburg

Utrecht

TivoliVredenburg

Utrecht

TivoliVredenburg Utrecht

Tivoli Vredenburg in Utrecht was voor diverse zalen, trappen en expeditieruimtes op zoek naar vloersystemen die voldoet aan een aantal eisen; antislip, slijtvast en vloeistofdicht maar bovenal moest de vloer ook visueel passen binnen de huidige identiteit van de diverse ruimtes en zalen van het unieke gebouw. Vekavloeren, die ook de vloeren in de vorige locatie van Tivoli Vredenburg had verzorgd, was uitgenodigd om hiervoor een advies te maken.

Ons vloersysteem bleek perfect aan te sluiten bij de eisen van TivoliVredenburg, zo gaven de unieke eigenschappen van de tegel uiteindelijk de doorslag ten opzichte van andere vloersystemen.

In de algemene ruimtes (trappen, toiletgroepen e.d.) en diverse popzalen (Ronda / 1.500 personen, Pandora / 650 personen) is ons Veka vloersysteem geïnstalleerd net als de expeditieruimtes en goederenliften.

Custom made trapneuzen

Trapneuzen TivoliTevens hebben we speciaal voor Tivoli Vredenburg een antislip trapkant ontwikkeld voor de zaal Ronda. Uitdaging was dat de Ronda, de naam zegt het al, een ronde zaal is in zijn geheel is voorzien van bloktrede waarbij elke trede een unieke radius heeft. De trapneus van antislip aluminium micro traanplaat zijn elk “custom made”. Allereerst is elke bloktrede op locatie afgemald, vervolgens zijn met behulp van de mallen de profielen uit grote aluminium micro traanplaten . Hierdoor zijn de trapkanten voor treden dan ook uit één stuk gefabriceerd waarbij er in de hoeken dan ook géén naden aanwezig zijn. Dit alles maakt de treden oersterk, eenvoudig in onderhoud en bovenal zeer mooi en exclusief.

Wij zijn erg trots op dit project en gaan daarom binnenkort ook aan de slag met andere zalen en ruimtes.

Pandora

Cloud Nine & Cloud Club 4