The Tent Herman den Blijker

The Tent Herman den Blijker

The Tent van Herman den Blijker is een mobiel restaurant bestaande uit meerdere containers welke nu één keuken vormen. Iedereen kan The Tent reserveren om uw evenement te culinair te begeleiden. Een nieuwe mobiele bar gericht op een heerlijke keuken waarmee je overal terecht kan. De koks koken in de winter in het Las Palmas in Rotterdam en in de zomer maanden worden deze koks ingezet in The Tent. Binnen 8 uur wordt er een complete variabele stelling opgebouwd. Dit kan zowel binnen in bijvoorbeeld een hal of evenementenzaal als in de buitenlucht.

Met deze mobiele bar met de kwaliteit van Herman den Blijker kunt u overal een evenement houden met de hoogste kwaliteit. Puur en (h)eerlijke gerechten. Met gerechten als Kalfsbil in zoete mosterd en Peking eend is dit van het begin af aan al een groot succes.

Veka Original™/WALA® vloersysteem

Vekavloeren heeft onlangs het Veka Original™ vloersysteem geplaatst in de keuken van de mobiele bar. Een vloer welke snel is te installeren, in het geval van The Tent zelfs al binnen één dag. Maar ook natuurlijk volledig vloeistofdichtheid en gemakkelijk in onderhoud hebben de keuze voor een Veka Original™ vloersysteem gemakkelijk gemaakt.

Vragen

Heeft u vragen over de mogelijkheden, prijzen of de termijn van levering en plaatsing neem dan contact op met onze adviseurs!