Firma Pickles

Vestigingen in heel NL

Firma Pickles

Vestigingen in heel NL

Grand Central Food Market

Met verschillende restaurants onder één dak heeft Firma Pickles een prachtig concept op Station Den Haag Centraal. Maar niet alleen op dit mooie station heeft Pickles verschillende restaurants. Zo zijn er allerlei locaties in Nederland te vinden met een hippe burgerbar of vis restaurant. Veel van deze locaties zijn voorzien van een Veka Original™ vloersysteem in de keuken. Denk aan Pickels Burgers & Wine in de Markthal in Rotterdam, maar ook een filiaal in Scheveningen en twee filialen in Utrecht. Naast Pickles heeft de firma nog een vestiging van Saltzer op Amsterdam Centraal. Met al deze formules heeft de firma Pickles meerdere ondergebracht in de Grand Central foodmarket op Den Haag centraal.

Pickles staat voor een gemoedelijke sfeer met lekkere burgers en een prima passend wijntje. De burgers worden gemaakt van biologisch vlees en dat proef je dan ook meteen. Maar ook de wijnen zijn bijzonder, met keuze uit meer dan 30 stuks heeft de klant altijd een speciaal passende wijn. Naast de range standaard burgers kan je ook een gastroburger nemen, deze kan je geheel zelf samenstellen met jou ingrediënten.

Fishbar Saltzer heeft een zeer betaalbaar maar ook exclusief aanbod aan verse vis. Met een concept dat niet misstaat in grote steden zoals New York of Parijs. Een vintage karakter welke perfect qua sfeer past bij Pickels Burgers & Wine maar ook bij de wijnbar Bar Bellota.

"We zijn via via bij Vekavloeren terecht gekomen. Dat is zo goed bevallen dat het uiteindelijk naar alle zaken is doorgevoerd."

Firma Pickles

Vestigingen in heel NL

“Voor deze locatie specifiek moesten we wel echt een perfecte vloer hebben.” “Een steady vloer die naast vet ook water kan dragen. Een vloer als Vekavloeren die daar uitstekend uitkomst in biedt. Ziet er gewoon strak uit, is makkelijk schoon te houden, antislip. We zijn er superblij mee!”

Stefan Tiemeijer

Eigenaar, Grand Central Foodmarket

De keuze voor Vekavloeren

Pickles heeft in veel verschillende filialen een Vekavloer door ons laten installeren. Dit komt omdat de vloer goed geschikt is voor horeca vanwege de vloeistofdichtheid en de manier van installatie. Maar beelden zeggen meer dan duizend woorden, daarom zijn we onlangs bij de Grand Central Foodmarket in Den Haag langs geweest bij Stefan Tiemeijer.

Bekijk hiernaast zijn verhaal.

Vragen..

Heeft u vragen over de mogelijkheden, prijzen of de termijn van levering en plaatsing neem dan contact op met onze adviseurs!