Oriental Express

Rotterdam

Oriental Express

Rotterdam

Oriental Express

Rotterdam

Oriental Express Rotterdam

Het bekende Chinese restaurant gelegen in het hartje van Rotterdam onder het CalypSO gebouw. Het is een prachtig restaurant met een hedendaags Aziatische Interieur en daar kan een nieuwe Veka Gietvloer niet ontbreken. Een restaurant gericht op smakelijke Dim sum gerechten, rijst gerechten, bami schotels en tal van andere Chinese gerechten.

Veka Gietvloeren

In het restaurant waren de bestaande tegels aan vervanging toe en hebben wij een Veka Gietvloer Betonlook geplaatst. Allereerst zijn de dekvloeren gefreesd en voorzien van een Epoxy vochtscherm als voorbewerking voor de vloer. Vervolgens zijn er verschillende lagen aangebracht om tot het beste resultaat te komen. Uiteindelijk heeft de opdrachtgever voor de kleur Downtown mix gekozen. Een donkere kleur met lichte slagen door de vloer heen.

Veka Original™ vloersysteem

Naast de Veka Gietvloer is er in de keuken gekozen voor een Veka Original vloersysteem. Een uitermate geschikte vloer, vloeistofdicht, antislip en bovendien gemakkelijk in schoonmaak en onderhoud.

Vragen..

Heeft u vragen over de mogelijkheden, prijzen of de termijn van levering en plaatsing neem dan contact op met onze adviseurs!