Le Big Fish (De Foodhallen Amsterdam)

In de Foodhallen in Amsterdam heeft Robert Kranenborg een uniek concept ontwikkelt met culinair seafood voor betaalbare prijzen. Dit alles wordt geserveerd in street- en barfoodstyle. Traditionele visgerechtjes, zonder pretenties en met moderne technieken bereid. Het menu is gericht op de vangst van de dag. Dit betekent dat er iedere dag een ander gerecht wordt geserveerd. Smul van de Crispy Steamed burger of de Thaise vissoep, dit allemaal voor een betaalbare prijs.

“Ook op streetfood niveau, een vloeistofdichte vloer, en eenvoudig in onderhoud.”

Robert Kranenborg

Chefkok, Le Big Fish

Veka Original™ vloersysteem

Le Big Fish wordt officieel door de chefs, Robert Kranenborg, Richard van Oostbrugge en Thomas de Groot, een “eetkraampje” genoemd, vanwege het laagdrempelige karakter. Een “kraampje” van circa 15m² waar de hoogste kwaliteit wordt gewaarborgd. Vekavloeren heeft hier het zeer toegankelijke en hoge kwaliteitsvloersysteem geplaatst. Zo is er gekozen voor het Veka Original™ vloersysteem in de zwarte kleur met strakke zwarte lasdraden. Perfect geschikt vanwege de volledige vloeistofdichtheid en het gemak in onderhoud.

Vragen..

Heeft u vragen over de mogelijkheden, prijzen of de termijn van levering en plaatsing neem dan contact op met onze adviseurs!