Honda Van Nieuwkerk

Alphen aan den Rijn

De Garagevloer van Honda Van Nieuwkerk

Ons Veka Original vloersysteem dempt het geluid en is stootvast, wel zo prettig in uw garage

Het zachtere karakter, de ergonomische eigenschappen en de stootvastheid van het Veka Original vloersysteem zorgen dat veel garages deze bedrijfsvloer al naar alle tevredenheid gebruiken. De vloer voelt warmer aan dan een betonvloer en mocht er gereedschap op de vloer vallen dan beschadigd de vloer niet gelijk.

“Oliebestendig en stootvast is belangrijk als garagevloer”

Automotive Centre Honda Van Nieuwkerk is de Honda specialist van Nederland. Ze hebben meerdere vestigingen in Nederland waarvan er twee voorzien zijn van het Veka Original vloersysteem.

In Hilversum ligt de vloer al zes jaar naar alle tevredenheid en ook in de werkplaats in Amsterdam ligt nu ruim 2,5 jaar het Veka Original vloersysteem. De medewerkers vinden het zachtere karakter van de PVC tegels prettig om op te werken. Daarbij is de vloer gekozen vanwege de vloeistofdichtheid en olie bestendigheid die zeer belangrijk is in een garage. Maar ook het gemakkelijke onderhoud en de reiniging gaven de doorslag want de vloer moet wel weer schoon zijn na een dag hard werken. Zo is de vloer gemakkelijk te reinigen bij zowel lichte als zwaardere vervuiling.