Happy Italy

Hendrik Ido Ambacht

Happy Italy

Hendrik Ido Ambacht

Happy Italy Hendrik Ido Ambacht

Happy Italy is een restaurant keten gespecialiseerd in de meest uiteenlopende Italiaanse gerechten. Van pizza en pasta tot heerlijke Panini’s en salades, ideaal voor zowel de lunch als diner. Happy Italy heeft elf vestigingen in heel Nederland en blijft doorgaan met nieuwe filialen te openen.

De keukenvloeren bij het Happy Italy filiaal in Hendrik Ido Ambacht voldeden niet meer aan de wensen. De vloeren van de buitenkeuken en de pastakeuken zijn vervangen door het Veka Original™ vloersysteem. Volledig aan de ondervloer verlijmd en met een thermische las wat het Veka Original™ vloersysteem volledig vloeistofdicht gemaakt. Doordat Vekavloeren werkt met hoogwaardige 2-componenten PU lijmen is de vloer overdag geplaatst en ’s avonds weer vol belastbaar; geen extra sluitingstijden.

“Verschillende fases waardoor de verschillende ruimtes binnen één dag konden installeren”

Doordat we het vloersysteem in verschillende fases hebben geïnstalleerd heeft het restaurant in Hendrik Ido Ambacht geen groot oponthoud gehad en konden de koks binnen no-time gewoon weer op volle sterkte aan de slag in iedere ruimte van de keuken.