Hankamp Gears

Hankamp Gears

Hankamp Gears

Hankamp gears uit Enschede bestaat al meer dan 100 jaar en is de laatste jaren bekend als de specialist in de vervaardiging van hoogwaardige tandwielen. Een lastige taak maar door middel van hoge nauwkeurigheid, specialisme en de juiste apparatuur is dit de ideale partner. Hankamp Gears heeft klanten vanuit Frankrijk, België maar ook China en de USA.

“Het Veka Original vloersysteem is volledig vloeistofdicht, antislip en bovendien bestand tegen oliën en vetten”

In de productie ruimtes van onder andere de tandwielkasten en sub-assemblies is het enorm van belang dat het personeel op een veilige vloer staat. Een vloeistofdichte vloer die bestand is tegen oliën en vetten, ergonomisch comfortabel en uiterst gemakkelijk in reiniging en onderhoud. Er is gekozen voor het Veka Original™ vloersysteem omdat dit alle aspecten bevat. De vloer is nauwkeurig rond de machines gelegd en afgewerkt met een zwarte las. Hierdoor geeft het een strak en wijd uiterlijk. Bekijk hieronder de foto’s van het eindresultaat.

Vragen..

Heeft u vragen over de mogelijkheden, prijzen of de termijn van levering en plaatsing neem dan contact op met onze adviseurs!