Het PVC vloersysteem van Garage Slag

Het zachtere karakter, de ergonomische eigenschappen en de stootvastheid van het Veka Original vloersysteem zorgen dat veel garages deze bedrijfsvloer al naar alle tevredenheid gebruiken. De vloer voelt warmer aan dan een betonvloer en mocht er gereedschap op de vloer vallen dan beschadigd de vloer niet gelijk.

“Een werkplaatsvloer die prettig werkt en zeer gemakkelijk te onderhouden is.”

Bij de nieuwbouw van het pand in Enter eind 2013 werd de werkplaats direct voorzien van het Veka Original vloersysteem. De olie bestendigheid, vloeistofdichtheid van de vloer maar ook juist het onderhoud en de gemakkelijke reiniging gaf de doorslag. De Vekavloer is in Enter om de bruggen heen gebouwd, maar het vloersysteem kan ook op de bruggen worden geplaatst. Door de zware belastbaarheid van de vloer zijn beide opties geen probleem.

Mede door de vloeistofdichtheid, de olie bestendigheid en de antislip eigenschappen maakt dat het Veka Original vloersysteem perfect geschikt is voor deze werkplaats. De vloer is gemakkelijk te installeren en te reinigen bij zowel lichte als zwaardere vervuiling.