De Foodhallen

Amsterdam

De Foodhallen

Amsterdam

Foodhallen Amsterdam

De Foodhallen in Amsterdam is het beste van Amsterdam op het gebied van horeca onder één dak. Met veel verschillende horeca stands van Aziatisch tot hamburgers alles is er te vinden. Er zijn Michelin sterrenchefs te vinden die voor uw neus de lekkerste gerechten klaarmaken. Vaak restaurants die hier de ideale plek hebben gevonden voor hun tweede of zelfs derde restaurant. Met Spaanse invloeden voelt deze plek als de perfecte plaatst voor een relaxte middag met lekker eten een drankje en een zeer gezellige sfeer.

“Het beste van Amsterdam onder één dak”

Geen beunhazen

Het beleid van de Foodhallen is kwaliteit, dus als je iets laat installeren doe dat dan met gecertificeerde mensen. Zo zijn er ook verschillende standjes bij Vekavloeren gekomen. Een partij die daar verstand van heeft. Met circa acht standjes heeft het merendeel van de standjes een Veka Original vloer. De vierkante PVC tegels die worden verlijmd aan de ondervloer en vervolgens worden gelast voor het vloeistofdichte karakter. Vanwege de snelle installatie, binnen enkele uren, waren er veel standjes die al vroeg in de middag een compleet nieuwe vloer hadden en direct daarna aan het werk konden.

Bekijk onder aan de pagina enkele voorbeelden van horeca standjes met een Veka Original™ vloer.

Één standje was ermee begonnen. Volgens mij hebben ze acht standjes met ons gedaan. Dus dat zegt dan wel wat. Gewoon goed!

Zing-kyn Cheung – Co Founder Foodhallen Amsterdam

De Foodhallen

Amsterdam

De Ballenbar in de Foodhallen

Een zeer geschikte vloeistofdichte horecavloer geïnstalleerd in één van de stands in De Foodhallen in Amsterdam. Het is altijd weer een feest om daar te morgen werken….en tussen de middag te genieten van lekkere lunch! Dit keer was de De Ballenbar aan de beurt. Een uniek concept met de lekkerste ballen. Bijvoorbeeld de truffel bitterbal met Ravigotte saus of de Chorizo bal met zelfgemaakte mosterd. Zoals gezegd een uniek concept met uitstekende smaken.

Le Big Fish

In de Foodhallen heeft ook Robert Kranenborg een uniek concept ontwikkelt met culinair seafood voor betaalbare prijzen. Dit alles wordt geserveerd in street- en barfoodstyle. Traditionele visgerechtjes, zonder pretenties en met moderne technieken bereid. Het menu is gericht op de vangst van de dag.

Bekijk meerdere foto’s

Vragen..

Heeft u vragen over de mogelijkheden, prijzen of de termijn van levering en plaatsing neem dan contact op met onze adviseurs!