Dok 99 Rotterdam

Combinatie van Veka Original™ en Veka Gietvloeren

Dok 99 Rotterdam

Combinatie van Veka Original™ en Veka Gietvloeren

Dok 99/Lommerrijk Rotterdam

Dok99/Lommerrijk is de evenementenlocatie aan de Bergse Plas in Rotterdam en is al jaren een bekend begrip in de omgeving. Een unieke locatie waar je onder andere een bowlingbaan, restaurant, verschillende vergaderzalen en een trouwlocatie kunt vinden. Een prachtige plek direct aan het water in de natuur en toch in de stad.

Barvloer van Veka Original™

Vekavloeren is gevraagd  een oplossing te bieden om binnen een aantal dagen de vloer te vernieuwen. Zo moest deze locatie binnen twee weken geheel worden verbouwd en de vloeren waren daar één onderdeel van. Veka Original™ bleek dé oplossing voor de vloer achter de bar. Dit vanwege de juiste antislipwaarde, het gemak in onderhoud en de korte tijd van installatie. Zo is de barvloer bij Dok99 binnen één dag geplaatst, waardoor de verbouwing zonder opstoppingen direct door kon gaan.

We zijn heel blij met het resultaat!!

Monique Delfgaauw

Directeur, Dok 99 / Lommerrijk

Unieke sneldrogende coating binnen twee dagen kant en beloopbaar

De tweede opgave voor Vekavloeren was de vloer in het restaurant. Deze moest stoer en industrieel worden ingericht. Maar ook binnen een zo kort mogelijke tijd. Na de benodigde voorbewerking van de ondervloer voor een egaal en strak resultaat hebben we een snel drogende & geurloze vloercoating voorzien van antislip welke binnen één dag direct beloopbaar en belastbaar is. De coating is slijtvast, compleet naadloos en bovenal eenvoudig in schoonmaak en onderhoud.

Het totale project is afgerond met een tevreden klant en een schitterend resultaat.