De Beren

De Beren

De Beren

Alle De Beren gaan verbouwen en wij helpen daar graag aan mee. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Veel van de oude De Beren filialen hadden al een Veka Original™ vloersysteem voor in de keuken, de koelcellen of achter de bar. In de herziene formule van deze horeca keten is er gekozen voor een hele nieuwe look. Van troffelvloeren in de keuken, Veka Original™ achter de bar en parket vloeren in het restaurant.

“Al De Beren filialen worden voorzien van een nieuwe look & feel, bezoekers kunnen genieten van royale kwalitatieve gerechten tegen een vriendelijke prijs”

De Beren Zwolle

Voor dit specifieke filiaal in de hoofdstad van Overijssel Zwolle heeft De Beren een gedeelte van een nieuw pand ingenomen. Het gebouw is van de grond af aan opgebouwd en bevat een parkeergarage, een Pathé bioscoop, een supermarkt en natuurlijk een nieuw filiaal van dit bekende horecaconcept. In dit filiaal hebben wij verschillende vloerlagen geplaatst. De Zand en Cementdekvloer in het gehele pand, de Troffelvloeren in de keuken, Veka Original™ achter de bar en de parketvloeren in het restaurant.

Diverse andere filialen

Andere filialen van De Beren die een metamorfose hebben ondergaan zijn op het moment van schrijven de filialen van Rotterdam (centrum), Gouda, Oud Beijerland en Delft. Binnenkort worden andere filialen ook nog voorzien van een totale make over.

Vragen..

Heeft u vragen over de mogelijkheden, prijzen of de termijn van levering en plaatsing neem dan contact op met onze adviseurs!