Calvijn College Krabbendijke

Uniek zebrapad patroon met de kleuren antraciet en zwart

Calvijn College Krabbendijke

Calvijn College Krabbendijke

Met een uniek patroon wil het Calvijn College de praktijklokalen van de vestiging in Krabbendijke een nieuw en verfrissend uiterlijk geven. Zo is er gekozen voor een zebrapad patroon in de vloer welke door de hele ruimte te zien is. De kleurencombinatie antraciet en zwart zijn hierin prachtig verwerkt. Door de unieke combinatie van vloeistofdichtheid, eenvoud in schoonmaak en onderhoud en bovenal de bestendigheid tegen oliën, vetten en de meeste chemicaliën

is er gekozen voor het Veka Original™ vloersysteem. Er is voor circa 700 M² Veka Original™ geplaatst met het eerder genoemde zebrapad patroon en grote vlakken in de grote ruimtes.

“Veka Original™ vloersysteem ideaal als vloer voor praktijk lokalen”

De oude vloer is licht voorbewerkt waardoor het Veka Original™ vloersysteem er direct op kon worden geplaatst. Doordat de totale verbouwing binnen een korte tijd moest worden gerealiseerd heeft Bouwbedrijf De Rijk ons gevraagd de gehele vloer in twee kort opeenvolgende fases te plaatsen. De ruimtes waar het vloersysteem in geplaatst is is vooral bedoeld voor verschillende soorten praktijk lessen.