Barista Café

Haarlem

Barista Café

Den Haag

Barista Café

Gouda

Barista Café

“Een barista is de chefkok van de koffiekeuken” aldus de website van Barista Café. “Een vakman of -vrouw die de lekkerste smaken uit espressobonen weet te halen”. Iedere vakman en -vrouw werkt natuurlijk het liefst op de beste vloer, een unieke vloer met de beste eigenschappen. Daarom zijn er de laatste tijd veel Barista Cafés waar een Veka Original™ vloersysteem in de keuken is geplaatst.

“Veka Original™ is in de (spoel)keuken van Barista Haarlem, Nieuwegein, Amersfoort, Hoofddorp, Gouda en sinds kort ook in Rijswijk te vinden.

In samenwerking met Beau Vastgoed beheer & onderhoud BV hebben wij de horecavloeren in de spoelkeukens geplaatst in verschillende filialen. De reden dat Barista kiest voor het Veka Original™ vloersysteem is vanwege de juiste antislipwaarde(R10). Dit zorgt er namelijk voor dat de vloer niet glad wordt ook als hij nat is. En bovendien is het onderhoud van de vloer eenvoudig en behoorlijk effectief.

De laatste maanden wordt de Barista formule nog verder uitgebreid met verschillende filialen in heel Nederland. Deze geweldige cafés bieden de beste koffie met de lekkerste smaak en leuke melkkunst en dat klaargemaakt op een Veka Original™ vloersysteem!