Bakkerij Reedijk

Geervliet

Bakkerij Reedijk

Geervliet

Bakkerij Reedijk

Bakkerij Reedijk uit Geervliet heeft sinds kort gekozen voor een nieuw Veka Original™ vloersysteem. Deze ambachtelijke bakker is al jaren een begrip op het Zuid- Hollandse eindland Voorne- Putten. Met een rijke geschiedenis van bijna 100 jaar weten de bakkers van Bakkerij Reedijk precies wat ze doen. Van rumtompoucen tot aan speltbrood, met 46 soorten brood verwerkt in drie verschillende filialen heeft u alle keus bij deze veelzijdige bakker.

“Geheel gefaseerd uitgevoerd, zonder onnodige vertragingen”

“Geheel gefaseerd uitgevoerd, zonder onnodige vertragingen”

Bakkerij Reedijk heeft speciaal gekozen voor het Veka Original™ vloersysteem vanwege de mogelijkheid van een gefaseerde uitvoering. Zo is de bakker maar kort dichtgegaan terwijl de vloer in bijna de hele bakkerij en winkel is vervangen. De oude tegelvloer is ontvet en geschuurd waardoor de vloer de juiste hechting krijgt. Er is gekozen voor een antraciete tegel van 10mm met een grijze lasdraad. Het vloersysteem is gemakkelijk in onderhoud, bestand tegen oliën en vetten en bovendien volledig vloeistofdicht.

Vragen..

Heeft u vragen over de mogelijkheden, prijzen of de termijn van levering en plaatsing neem dan contact op met onze adviseurs!