Amstel Hotel

Amstel Hotel

InterContinental Amstel Amsterdam

Voor een 150 jaar bestaand hotel ziet het InterContinental Amstel Amsterdam er nog steeds perfect uit. Het Amstel hotel is het vijfsterren superior hotel die helemaal wordt gevormd door haar lange geschiedenis, de goede gastvrijheid en de onvergetelijke ervaringen. Tot op de dag van vandaag biedt dit luxe hotel een thuis-ver-weg-van-huis voor vele reizigers.

Bij het naderen van het hotel is het aanzicht betoverend met de imposante gevel reflecterend in de Amstel rivier. De 79 kamers en suites hebben een authentiek karakter met oppervlakten die behoren tot de grootste van Amsterdam.

“De eerste fase is geheel naar tevredenheid afgerond”

Vekavloeren heeft de opdracht gekregen om meerdere ruimtes te bekleden met het Veka Original™ vloersysteem. Er wordt gewerkt met verschillende fases waardoor het hotel gewoon door kan draaien tijdens de verbouwing. In de eerste fase zijn de bergingen en de vaatwas ruimtes gedaan. Hier is de 10mm versie van het Veka Original™ vloersysteem geplaatst met een grijze lasdraad. Het vloersysteem heeft de juiste antislip waarde(R10) is volledig vloeistofdicht en is op de juiste manier afgewerkt met rechte plinten.

De tweede fase komt binnenkort en wordt een complete transformatie van al de horecavloeren.