Over Ons

Vekavloeren is dé specialist in alle soorten bedrijfsvloeren.

Over ons: Het maakt niet uit of u een geschikte vloer voor de keuken zoekt, een nieuwe oplossing voor de vloer van uw garage of autoshowroom, of u zoekt naar de ideale vloer voor in uw school of winkel, bij Vekavloeren zit u altijd goed. Vekavloeren levert voor iedere branche geschikte bedrijfsvloeren. Het bekende Veka Original™ vloersysteem, vloer volledig hufterproof bestaande uit WALA® tegels. Of heeft u liever een Veka Gietvloer, egaal gegoten vloeren in tal van verschillende kleuren en structuren. Of een betonlook vloer van Veka Minerals. Een cementgebonden gietvloer met een robuuste en industriële look. Zeer geschikt voor restaurants en winkels.

Vekavloeren is al jaren bekend van het Veka (Original™) vloersysteem. Een hufterproof vloer bestaande uit vierkante WALA® PVC tegels van 100% gerecycled materiaal. Dit vloersysteem voldoet onder andere aan de strikte HACCP eisen voor de horeca. Maar zijn olie en chemicaliën bestendig wat ook weer goed is voor de automotive branche en de praktijkruimtes van scholen. De vloeren zijn eenvoudig te installeren en kunnen direct in gebruik worden genomen. U kunt dus uw bedrijfsactiviteiten direct gewoon weer voortzetten. Maar sinds enkele jaren heeft Vekavloeren veel meer te bieden. Door gietvloeren kan Vekavloeren nu ook de esthetisch belangrijke vloeren eenvoudig, goed en snel plaatsen. Door deze combinatie kunt u dus voor iedere vloersoort bij Vekavloeren terecht. restaurant vloeren, hotel vloeren, kantoorvloeren, woningvloeren, industrievloeren noem maar op.

“Exclusief importeur WALA® producten Nederland”

Vekavloeren is vanaf 1 mei 2017 exclusief importeur van alle WALA® producten in Nederland. De PVC tegels van WALA® (Walther Landers GmbH) zijn al jaren een begrip en dé producent van hoogwaardige gerecyclede pvc vloertegels. Deze worden met name toegepast in bedrijfsruimtes waarbij de gebruikers extreem hoge eisen stellen aan hun vloerafwerking op gebied van antislip, vloeistofdichtheid en slijtvastheid. Wij gebruiken deze hoge kwaliteit tegels dan ook in ons Veka Original™ vloersysteem.

Dit deden wij al jaren maar vanaf nu is de reeds bestaande samenwerking tussen Vekavloeren en WALA® zeer uitgebreid waarbij Vekavloeren dé partij is voor alle vloersystemen en volledige installatie hiervan.

Hierdoor bent u als klant verzekerd van een hoogwaardig product die volgens de hoogste kwaliteit wordt geïnstalleerd.