Minerale gietvloeren

Een cementgebonden gietvloer met een karakteristiek en industrieel charisma

Een gietvloer heeft een strak uiterlijk en blijkt een duurzame oplossing te zijn voor uw vloer. De minerale gietvloer bestaat voor 100% uit mineralen en is hiermee een alternatief op de kunststofgietvloer. Dit type vloer staat ook wel bekend als een cementgebonden gietvloer met een betonlook. De uitstraling is warm met een robuuste look en feel.

De minerale gietvloer is opgebouwd uit 4 lagen en deze worden vloeibaar aangebracht op uw bestaande ondervloer.  Door toevoeging van kleurpigment in de cementlaag is het mogelijk deze te kleuren. De matte toplak creëert rust en na uitharding van alle lagen ontstaat er een uniek vloersysteem.

De uitstraling staat bij een minerale gietvloer centraal, daarnaast zijn er nog andere voordelen:

  Duurzaam                                       Toepasbaar met vloerverwarming 

  Volledig vloeistofdicht                     Volledig naadloos 

  Slijtvast en krasbestendig               UV bestendig             

  Zwaar belastbaar                            Natuurlijke materialen  

  Eenvoudig schoon te maken           Eenvoudig in onderhoud  

  Bestand tegen chemicaliën             Oplosmiddelvrij en emissiearm  

Kleuren

Een minerale gietvloer wordt in 4 lagen aangebracht. In het mengsel van de tweede laag wordt er een pigment toegevoegd die de substantie kleurt. Er zijn in totaal 10 kleuren die kunnen worden toegevoegd.  Naast de kleur zal altijd de hand van meester voor een groot deel het eindresultaat bepalen waardoor elke vloer uniek is.

Offerte aanvragen

De prijs van een vloer is sterk afhankelijk van de grootte, kleur en design, ondervloer en bovenal de functie van de vloer. Heeft u interesse in een Veka Gietvloer vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.